Γιάννης Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποια είναι η εικόνα μου προς τα έξω»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποια είναι η εικόνα μου προς τα έξω»

Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει πάντα έξω από τα δόντια, λέει αλήθειες, δεν μασάει τα λόγια του, δεν φοβάται μήπως χαλάσει την εικόνα του.

 

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν μπορούν να συνυπάρξουν η μυθοπλασία και τα ριάλιτι, για το αν υπάρχει κοινό για όλες τις σειρές και αν είναι εντάξει με τη συνείδηση του.

Παρατηρούμε άνθηση της μυθοπλασίας, αλλά και των ριάλιτι. Μπορούν τελικά αυτά τα δυο είδη να συνυπάρξουν;

«Όχι, δεν μπορούν, γιατί δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Και δεν είναι και υποχρεωτικό να συνυπάρξουν! Τα ριάλιτι είναι μια κι έξω. Η μυθοπλασία, η καλή, αντέχει στον χρόνο. Μια σειρά δεν την κάνεις για να παιχτεί μία φορά. Μπορεί να έχει διαδρομή ετών».

Έξι κανάλια παράγουν ελληνικές σειρές. Υπάρχει κοινό για όλες;

«Δεν υπάρχει. Είναι πολλοί οι σταθμοί και πολύ μεγάλο το πρόγραμμα. Δεν υπάρχει κοινό για να καταναλώσει το προϊόν».

Γι’ αυτό και βλέπουμε ότι, πέρα από τις «Αγριες μέλισσες», το να κάνεις 15% είναι πια μεγάλη επιτυχία...

«Το 15% στην παγκόσμια τηλεόραση είναι ένα πολύ καλό νούμερο. Όταν υπάρχει κανονική τηλεόραση, με πλήρες και ποικίλο πρόγραμμα, το 15% είναι ένα φυσιολογικό-νούμερο. Αυτά τα νούμερα του τύπου 35%-40% που κάναμε τόσα χρόνια όλοι μας είναι τριτοκοσμικά, ακριβώς επειδή ήταν λίγοι οι σταθμοί. Είναι τρελά πράγματα να βλέπεις μια εκπομπή να κάνει 50%-60%. Οι "Άγριες μέλισσες" είναι στον χώρο της εξαίρεσης, γιατί είναι μια περσινή σειρά, είναι μια μυθοπλασία που έλειπε κ.λπ.».

Η πανδημία έκλεισε τα θέατρα. Θα είναι εύκολο να ξανακερδηθεί το κοινό;

«Αμα θέλει να 'ρθει, θα 'ρθει. Το θέμα είναι αν του λείπει κάτι. Αν δεν του λείπει, κάτι δεν κάναμε καλά εμείς».

Σας χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια, ότι δεν χαϊδεύετε αφτιά. Μπορεί αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σας να έχει βγάλει προς τα έξω μια λανθασμένη σας εικόνα είτε προς τους συναδέλφους είτε προς το κοινό;

«Ξέρετε, αυτά με τις εικόνες είναι πλασματικά τα περισσότερα. Είναι άλλη η εικόνα προς τους συναδέλφους μου, το σινάφι μου, και άλλο η εικόνα μου γενικά και αόριστα προς τα έξω. Εμένα με απασχολεί πώς αισθάνομαι εγώ και αν είμαι εντάξει με τη συνείδηση μου».

Είστε εντάξει με τη συνείδηση σας;

«Κάτι παραπάνω, επομένως δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποια είναι η εικόνα μου προς τα έξω, άρα και η εικόνα μου προς τα έξω κάπως έτσι θα 'ναι», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved