Μόλις γέννησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια (video+photos)
Showbiz

Μόλις γέννησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια (video+photos)

Η ευτυχία τους δεν περιγράφεται με λόγια.

Από τις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας 1η Μαρτίου, η γνωστή τραγουδίστρια και ο μετρ των επιτυχιών, «έγραψαν» από κοινού, το μεγαλύτερο «σουξέ» της ζωής τους, κρατώντας στην αγκαλιά τους, την μονάκριβη κόρη τους.

Ο λόγος για τη Μαρία Τσοπέη, που έγινε μανούλα πριν από λίγες ώρες, ολοκληρώνοντας τον μεγάλο έρωτά της, με τον Γιάννη Μαλλιά, ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας G Music, αλλά και δημιουργό επιτυχημένων τραγουδιών, που έχουν ερμηνεύσει τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου.

Η δεσποινίς Μαλλιά, γεννήθηκε ζυγίζοντας 3 κιλά, χαίρει άκρας υγείας ενώ το δωμάτιο του μαιευτηρίου της Θεσσαλονίκης, έχει «πλημμυρίσει» με αγάπη, ευτυχία, ευχές και δώρα, από φίλους και συγγενείς.

Το όνομα που θα της δώσουν οι γονείς της, είναι Αναστασία-Άννα! Πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Μαλλιάς, λίγη ώρα μετά τη γέννηση της κόρης του, ανάρτησε συγκινημένος ένα βίντεο στα social media, θέλοντας να μοιραστεί δημόσια, την ευλογία που νιώθει αλλά και τα συναισθήματά του για τη Μαρία Τσοπέη, που του έκανε το πιο όμορφο δώρο, το μεγαλύτερο σουξέ της ζωής του.

Δείτε φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού:

O ευτυχής μπαμπάς έγραψε στο Facebook:

"Είναι κάποιες στιγμές που δεν τις ζεις συχνά!! Μπορεί να μην τις ζήσεις και ποτέ!! Έχει χιλιοειπωθεί η φράση (Νιώθω ευλογημένος και πολλές φορές χάνει την σημασία της!!!) Εγώ όμως δεν θα μπορούσα να μη νιώθω έτσι!! Και μάλιστα δεν νιώθω τίποτα άλλο εκτός από ευλογημένος!! Ευχαριστώ όλους τους φίλους που προσευχήθηκαν για να πάνε όλα καλά στην Μαρία μου και την μπέμπα μας❤️❤️

Posted by Giannhs Mallias on Monday, March 1, 2021"

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο ευτυχισμένος μπαμπάς με το νεογέννητο μωρό του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved