Νέους φακέλους καταθέτει ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα
Showbiz

Νέους φακέλους καταθέτει ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα

 To κατώφλι του εισαγγελέα περνά για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ,  Πασχάλης Τσαρούχας για να προσκομίσει νέους φακέλους με καταγγελίες από το χώρο του θεάματος!

Ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» του περίπου 20 καταγγελίες που είχε στα χέρια του το Σωματείο.

Οι επίμαχες καταγγελίες φέρονται να έχουν ως πρωταγωνιστές έναν πρωταγωνιστή αλλά και έναν ακόμη γνωστό ηθοποιό και αφορούν πράξεις που εμφανίζονται να κινούνται στο πεδίο του πλημμελήματος της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μεταξύ των καταγγελιών είναι και γυναίκας ηθοποιού που ζει πια στο εξωτερικό, η οποία καταγγέλλει βιασμό από πρωταγωνιστή ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των καταγγελιών, αλλά η υπόθεση έχει παραγραφεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρία νέα πρόσωπα φέρονται τις επόμενες ημέρες να καταθέτουν στο ΣΕΗ νέες καταγγελίες για τον ίδιο ηθοποιό, για δύο απόπειρες βιασμού και την πλημμεληματική πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αδικήματα τα οποία φέρονται να μην έχουν παραγραφεί.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ποινική αξιολόγηση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του πρωταγωνιστή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved