Δέσποινα Βανδή: «Με την Άννα Βίσση θα συναντηθούμε επί σκηνής!»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Με την Άννα Βίσση θα συναντηθούμε επί σκηνής!»

Μία νέα φίλη έχει αποκτήσει εδώ και λίγο καιρό η Δέσποινα Βανδή και αυτή δεν είναι άλλη από την Άννα Βίσση

Οι δύο ντίβες της ελληνικής μουσικής σκηνής, μετά τη συνύπαρξή τους στη σκηνή του J2US εξαιτίας του Νίκου Κοκλώνη πλέον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, παίζουν μπιρίμπα όπου χάνουν πανηγυρικά και ετοιμάζονται, στη μετά covid εποχή, για τη συνύπαρξή τους σε μουσική σκηνή. Δείτε τι αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο Gala η Δέσποινα Βανδή πανευτυχής...

Είκοσι επτά χρόνια στο τραγούδι, έγινες και πάλι Νο1 στο Spotify μέσα σε μία ημέρα κάνοντας ρεκόρ με το ντουέτο σου με την Άννα Βίσση που έφτασε τις 180.000 πωλήσεις. Πώς σου φάνηκε;

Δ.Β.: {γελάει δυνατά) Μόνο χαρά νιώθω γι' αυτό που συνέβη. Δεν καλύπτει κανένα κομ­μάτι της όποιας ματαιοδοξίας μπορεί να κουβαλάω, αλλά μου δίνει χαρά. Άλλωστε, η αποδοχή είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Ποιος δεν τη θέλει!

Σαν να το έχεις φιλοσοφήσει...

Δ.Β.: Οποιοσδήποτε κάνει αυτή τη δουλειά θέλει την αποδοχή. Όσο και να λες «το κάνω για μένα», σαφώς το κάνεις από μια βαθιά προσωπική σου ανάγκη, αλλά αυτό εμπεριέχει πάντα και το κομμάτι της αποδοχής.

Νομίζω ότι η συνάντησή σας με την Άννα ήταν το μόνο θετικό κομμάτι αυτής της περι­όδου στην ελληνική σόουμπιζ. Τελείωσε μια κόντρα 25 χρόνων. Δείχνατε πολύ αγαπημένες στη σκηνή.

Δ.Β.: Μα ήμασταν. Και να φανταστείς ότι όλα έγιναν αβίαστα. Όλα προέκυψαν από ένα απλό τηλεφώνπμα του Νίκου Κοκλώνη που μας
ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του. Και είχε τόσο impact, γιατί απλά το μόνο που χρεια­ζόταν ήταν να συναντηθούμε! Γιατί, τόσα
χρόνια, δεν είχαμε συναντηθεί.

Και ποιο το συμπέρασμα;

Δ.Β.: Νιώσαμε και οι δύο το ίδιο συναίσθημα. Ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, έχουμε χημεία και δεν το λέω ως κλισέ, η σκηνή δεν λέει ποτέ ψέματα, αντιλαμβάνεσαι αν ταιριά­ζεις με τον άλλον ή όχι από το πρώτο λεπτό. Επίσης, αντιληφθή­καμε πως μιλάμε την ίδια γλώσσα, πως αισθανόμαστε τη μουσική. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια, υπήρξε αμέσως οικειότητα.

Άκουσα ότι παίξατε μπιρίμπα στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη.

Δ.Β.: Ναι! Μάλιστα ήμασταν ομάδα εγώ και η Αννα, δεν παίξαμε αντίπαλες και χάσαμε πανηγυρικά από τη Μαρία και τον Παναγιώτη Τσεβά (σ.σ.: ο μουσικός από την ορχήστρα της Βίσση). Η ήττα μας ήταν συντρι­πτική και ευχήθηκα στα μουσικά πράγματα να μη συμβεί το ίδιο!

Κάτι που είπατε μεταξύ σας και μπορείς να το αποκαλύψεις;

Δ.Β.: Είπαμε πως, όταν κάποια στιγ­μή βγούμε από αυτό που ζούμε με τον Covid -ελπίζω σύντομα-, θα συνα­ντηθούμε ουσιαστικά επί σκηνής. Γιατί, αυτό που έγινε στο «J2US» ήταν στο πλαίσιο μόλις δύο προβών που κράτησαν μόνο μισή ώρα.

Ωραία υπόσχεση για τους φαν. Οπότε επικοινωνείτε πια.

Δ.Β.: Ναι! Κανονικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved