Ματούλα: «Ο πατέρας μου με έκλεισε σε αναμορφωτήριο για να μαρτυρήσω ποιος με διακόρευσε»
Showbiz

Ματούλα: «Ο πατέρας μου με έκλεισε σε αναμορφωτήριο για να μαρτυρήσω ποιος με διακόρευσε»

Η Ματούλα δεν μασάει ποτέ τα λόγια της και με αφορμή τα όσα έχουν δει τελευταία τα φώτα της δημοσιότητας μιλάει ανοιχτά για την γεμάτη συγκινήσεις ζωή της αλλά και για τα όσα η ίδια πέρασε από τον πατέρα της. 

Η Ματούλα μιλώντας σε σπάνια συνέντευξή της, μίλησε για τον παθιασμένο έρωτα που έζησε στην ηλικία μόλις των 15,5 ετών με τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Μάλιστα, όπως παραδέχεται με δηλώσεις του, ο κορυφαίος και αξέχαστος ηθοποιός στάθηκε η αφορμή για να την κλείσει ο πατέρας της σε αναμορφωτήριο μέχρι να μαρτυρήσει το όνομά του. Διαβάστε τι αποκάλυψε στη συνέντευξή της στην Espresso:

Από έρωτες και εμπειρίες ανδρών είσαι γεμάτη;

Δεν είχα και πολλούς έρωτες, καψούρα. Αγά­πησα δύο άνδρες: Έναν ηθοποιό και έναν εφοπλιστή. Και ενώ πήγαινα για εφοπλίστρια, έγινα μόνο... πλύστρια. (γέλια)

Ποιον ηθοποιό εννοείς;

Τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας και θα τον θυμάμαι μέχρι να κλείσω τα μάτια μου.

Ήταν τελικά τόσο καλός εραστής ο Μπάρκουλπς, που έχει αφήσει τέτοιο όνομα;

Αυτό δεν μπορώ να σ' το πω με βεβαιότητα. Ήμουν πιτσιρίκα. Μόλις 15,5 ετών. Δεν ξέρω ποιο είναι το καλό πήδημα και το κακό πήδη­μα. Εγώ ξέρω ότι όταν αυτός που κάνεις έρω­τα σου αρέσει πολύ, αυτός σου μένει για πά­ντα στο μυαλό.

Στη δική σου περίπτωση στην ηλικία των 15,5 ετών δεν θεωρείται παιδεραστία;

Όχι, ρε συ, τρελός είσαι; Φυσικά και τον ήθε­λα. Εμένα ο πατέρας μου με έκλεισε για 15 μέρες σε αναμορφωτήριο για να μαρτυρήσω ποιος με διακόρευσε. Μήπως ο Ανδρέας με εξανάγκασε και με έπιασε από τον σβέρκο για να με βιάσει; Μην τρελαθούμε κιόλας, που θα πω κακή κουβέντα για τον άνθρωπο αυτό!

Άρα ήθελες και έκανες σεξ μαζί του...

Φυσικά και το ήθελα...

Και πώς δεν τον παντρεύτηκες;

Πώς να τον παντρευτώ με έναν πατέρα χω­ροφύλακα, ο οποίος με έκλεισε ακόμα και σε αναμορφωτήριο για να ομολογήσω.

Το έμαθε ποτέ;

Φυσικά και το έμαθε, αργότερα. Με πήγε στο τμήμα πίσω από το Πολυτεχνείο νια να το ομο­λογήσω. Και έφυγα από το σπίτι μας στα 16 χρόνια μου για να απαλλαγώ από εκείνον.

Πώς τον γνώρισες τον Μπάρκουλη;

Τον γνώρισα σε ηλικία 13 ετών στην Κυψέλη, όπου έκανε γυρίσματα. Τον είχα ερωτευτεί από τον κινηματογράφο. Μιλάμε για είδωλο!

Η μητέρα σου τι ρόλο έπαιξε σε όλα αυτά;

Την έχασα όταν ήμουν 12 ετών. Αυτός είναι ο σταυρός που κουβαλάω ακόμα και σήμερα. Δυστυχώς ήταν άλλες, πολύ σκληρές επο­χές εκείνες. Ο πατέρας μου ήταν της γενιάς εκείνης που έλεγε πως «αν ξεπαρθενευτεί η κόρη σου, δεν μπορείς να την παντρέψεις». Ήταν για τον χωροφύλακα πατέρα μου μεγά­λη ντροπή που με πήδηξε ο Μπάρκουλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved