H Demy είναι πλέον πτυχιούχος… Νομικής! Η στιγμή της ορκωμοσίας και η συγκίνηση
Showbiz

H Demy είναι πλέον πτυχιούχος… Νομικής! Η στιγμή της ορκωμοσίας και η συγκίνηση

Η Δήμητρα Παπαδέα, ή όπως τη γνωρίζετε καλύτερα, η Demy, πλέον είναι και επίσημα πτυχιούχος της Νομικής!

Φαίνεται πως η καραντίνα λόγω κορονοϊού λειτούργησε εποικοδομητικά για την όμορφη τραγουδίστρια αφού κατάφερε να βρει τον κατάλληλο χρόνο για να δώσει τα τελευταία μαθήματα που είχε και να κλείσει άλλο ένα κεφάλαιο της ζωής της, αυτό της Νομικής ή μάλλον να το ανοίξει αφού πλέον είναι πτυχιούχος και σύντομα θα μπορούσε να δικηγορεί.

Η Demy προ ημερών πήρε το πτυχίο της και είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό αφού ήταν κάτι που ήθελε πολύ.

Άλλωστε, όπως έχει τονίσει και η ίδια, το τραγούδι για εκείνη είναι έρωτας, όμως η νομική είναι αγάπη.

Άλλωστε προέρχεται από νομική οικογένεια, με πατέρα (Επαμεινώνδας Παπαδέας) κι αδελφή (Ρόμη Παπαδέα) δικηγόρους. Μπορεί η μουσική να υπερτερεί στη ζωή της Demy μέχρι στιγμής όμως φαίνεται πως υπάρχει και άλλο καλλιτεχνική φλέβα στην οικογένεια αφού και η αδελφή της, η Ρόμη γράφει στίχους, με πρώτους αυτούς του «Μόνο μπροστά» που κατέληξε να είναι θεαματική ιντερνετική και όχι μόνο επιτυχία.

Πάντως, η Demy την ημέρα της ορκωμοσίας της έδειχνε πολύ συγκινημένη και χαρούμενη αφού ανέβασε και ένα βίντεο από τη συγκεκριμένη σημαντική στιγμή της ζωής της. Μάλιστα σχολίασε στο συγκεκριμένο βίντεο:

«Sooo… this happened today. Ορκίστηκα πτυχιούχος Νομικής..; ορκίστηκα νομικός..; αποφοίτησα από τη Νομική… πώς το λένε;!
Πήρα πτυχίοοοο!
Τώρα αλήθεια… περιμένατε ότι ΔΕ θα έκλαιγα;
ΥΓ. Ευχαριστώ το youtube για τα ηχογραφημένα χειροκροτήματα!».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved