Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος και οι δυσκολίες στο δεύτερο μήνα!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος και οι δυσκολίες στο δεύτερο μήνα!

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης σε τρεις μήνες θα γίνουν γονείς! Θα αποκτήσουν δίδυμα και είναι κοριτσάκια.

Όμως η Χριστίνα Μπόμπα πρώτη φορά αποκάλυψε τις αποτυχημένες προσπάθειές της να μείνει έγκυος, αλλά και τις δυσκολίες που είχε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είναι λάτρης του Instagram, ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να της κάνουν ερωτήσεις και απάντησε σε πολλές από αυτές!

Αρχικά δημοσίευσε μία φωτογραφία και έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας»!

Και παραδέχθηκε ότι δεν έχει άγχος αλλά απολαμβάνει αυτή την τρυφερή περίοδο και αποκάλυψε ότι στον δεύτερο μήνα είχε ναυτίες, ενώ τώρα είναι καλά…

Όσον αφορά στη διατροφή της, η ίδια ανέφερε ότι προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά, αλλά που και που την πιάνουν οι λιγούρες και δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά. Έχει μπει στον έκτο μήνα και έχει πάρει 5 με 6 κιλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved