Διαμαντίδης-Καϊλή: Ποιος είπε ότι παντρεύονται;
Showbiz

Διαμαντίδης-Καϊλή: Ποιος είπε ότι παντρεύονται;

Μπορεί να είναι μαζί εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, μπορεί η σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όμως σκέψεις για γάμο ούτε καν υπάρχουν! Αυτό διαβεβαιώνουν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Πασχάλη Διαμαντίδη και της Εύας Καϊλή. Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στην κοσμική Αθήνα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το επόμενο βήμα είναι τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως διαβεβαιώνουν τα ίδια άτομα.


Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως ο νεαρός εφοπλιστής και η γοητευτική βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους τους μαζί, αφού περνάνε πολύ καλά ό,τι και αν κάνουν.
Όσο για εκείνους που βιάστηκαν να πουν πως ο Πασχάλης Διαμαντίδης έχει γνωρίσει την αγαπημένη του στους γονείς του, είναι φήμη που μόνο στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων έχει ‘σφινωθεί’. Και αυτό γιατί τα δύο παιδιά προς το παρόν χαίρονται τον έρωτά τους και τίποτα παραπάνω. Προτεραιότητά τους άλλωστε, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι η δουλειά τους. Εκείνος θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους εφοπλιστές στο χώρο της ναυτιλίας ενώ εκείνη έχει δοθεί ολοκληρωτικά στην καριέρα της ως πολιτικός, αν και πολύ νέα ακόμα. Εφόσον όλα είναι υπέροχα στην κοινή τους ζωή, γιατί να αλλάξουν τις ισορροπίες στη ζωή τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved