Γιώργος Γεροντιδάκης: «Προσωπικά γνώριζα το περιστατικό με την Ευδοκία Ρουμελιώτη»
Showbiz

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Προσωπικά γνώριζα το περιστατικό με την Ευδοκία Ρουμελιώτη»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάματος.

Σε σοκάρει η ομοβροντία καταγγελιών εργασιακού εκφοβισμού και λεκτικής, σωματικής και ψυχολογικής βίας από συναδέλφους σου;


«Προσωπικά, γνωρίζω δυο περιστατικά, το ένα από τα οποία έχει βγει στην επιφάνεια από την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Τα 22 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο, στάθηκα τυχερός, μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα. Συνεργάστηκα με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά και δεν σκέφτονται με τέτοιον τρόπο. Μπορεί να μην έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Υπάρχει παθογένεια στην ελληνική κοινωνία που μετρά δεκαετίες. Έχει δημιουργηθεί από τους παππούδες μας και μεταφέρθηκε στους γονείς μας. Μεγαλώσαμε με το τι θα πει ο κόσμος, η γειτονιά. Ευτυχώς, η δική μας γενιά προσπαθεί να μη χάσει την ουσία και πετά το περιτύλιγμα. Είναι ό,τι πιο όμορφο και αισιόδοξο! Πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που κακοποιήθηκαν, να τους ακούσουμε ουσιαστικά.» είπε στο περιοδικό HELLO και στον Γιάννη Βίτσα.


Από την παράσταση Καλιφόρνια Ντρίμιν το 2008

Η τέχνη ανοίγει το παράθυρο σε έναν μαγικό κόσμο, δεν εξαπατά. Ελπίζω και εύχομαι να βγουν στο φως αλήθειες, όχι μόνο για τους συγκεκριμένους ηθοποιούς, αλλά και για όλους όσοι έχουν κακοποιήσει ανθρώπους. Ευελπιστώ να ξεκινήσει η κάθαρση γιατί όλο αυτό είναι σαν ιστός αράχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved