Παπαγεωργίου: Το άγνωστο περιστατικό με τις πρώτες παπαρατσίστικες φώτο με τον Snik στα Κουφονήσια
Showbiz

Παπαγεωργίου: Το άγνωστο περιστατικό με τις πρώτες παπαρατσίστικες φώτο με τον Snik στα Κουφονήσια

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στο Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον αγαπημένο της Snik και αποκάλυψε πρώτη φορά ένα άγνωστο περιστατικό από τις πρώτες παπαρατσίστικες φωτογραφίες τους στα Κουφονήσια!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Ήξερα ότι θα υπάρξει έκθεση. Το είχα συνειδητοποιήσει πολύ πριν πάω στο GNTM. Θα αλλάξει λίγο η ζωή μας, είναι ξεκάθαρα επιλογή μας. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας… Όταν μας έβγαλαν φωτογραφίες στα Κουφονήσια με τον Snik, ήταν ένα ζευγάρι που μας είπε ότι υπήρχε φωτογράφος.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης δεν ξανακουνήθηκε από την πετσέτα, κάηκε από τον ήλιο… αλλά είχατε πάρει το θέμα. Εντάξει δεν με πείραξε, ζευγάρι είμαστε, πλατσουρίσαμε, δώσαμε και το φιλάκι μας. Πώς κάνουν διακοπές οι άλλοι άνθρωποι; Ο Δημήτρης δεν είδε τις φωτογραφίες, τις απέφυγε. Δεν του αρέσει αυτό, αισθάνεται άβολα.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα δώσω ραπόρτο σε κανέναν για την καρδιά μου, μπορεί να γράψει ο καθένας ό,τι θέλει, μπορεί να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει. Είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν επαγγελματίες στη δουλειά μας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι και όπως είμαστε μαζί. Προφανώς περνάω καλά και με προσέχει ένας άνθρωπος και είμαι μαζί του. Το περίεργο που βλέπω καμιά φορά είναι ότι λένε «Ο Δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα Stories του, άρα και η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη». Κανείς δεν βλέπει όμως την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας που δεν μιλάει άσχημα. Κανείς όμως δεν σκέφτηκε μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα; Υπάρχει και η άλλη πλευρά» .

Και συνέχισε λέγοντας: «Η έννοια της ραπ και της τραπ είναι αυτή σε ολόκληρο τον κόσμο. Το τι λέει ένα τραγούδι δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος που το λέει κάνει το ίδιο και στη ζωή του ή σκέφτεται έτσι ή όλα αυτά. Τι είναι πιο σημαντικό, τι τραγουδάμε και τι λέμε ή ποιοι είμαστε πραγματικά στη ζωή μας και πώς συμπεριφερόμαστε; Μπορεί κι εμένα καμιά φορά να με ενοχλήσει κάποιος στίχος και να το συζητήσουμε με τον Δημήτρη, αλλά είναι καλλιτέχνης και είναι η δουλειά του, δεν μπορώ να ανακατευτώ. Ούτε ο Δημήτρης θα μου πει δεν μου αρέσει αυτό το θέμα στην εκπομπή σου, βγάλε το»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved