The Voice: Ιωάννα Γεωργακοπούλου: «Δεν είμαι άνθρωπος που θα απορρίψει ευκαιρίες που έρχονται»
Showbiz

The Voice: Ιωάννα Γεωργακοπούλου: «Δεν είμαι άνθρωπος που θα απορρίψει ευκαιρίες που έρχονται»

Κάθε χρόνο το ελληνικό «Τhe Voice» θέτει τον πήχη ολοένα ψηλότερα.

Κι αυτό δεν είναι κλισέ, κολακεία ή διαπίστωση που προκύπτει από την αξιόλογη παραγωγή ή την καλή χημεία της κριτικής επιτροπής, αλλά η πραγματικότητα που αντιλαμβάνεται όποιος έχει αυτιά να ακούσει τις φωνές που διαγωνίζονται.

Η φετινή περίπτωση της Ιωάννας Γεωργακοπούλου και της Αλεξάνδρας Σιετή, που διαγωνίστηκαν στον τελικό, είναι η καλύτερη επαλήθευση της προηγούμενης διατύπωσης. Θα ήταν άδικος κανείς αν έλεγε ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη.

Για τον απλό λόγο ότι αμφότερες είναι τραγουδίστριες αξιώσεων, φωνές με χαρακτήρα, καλλιτέχνιδες που με καύσιμο το ταλέντο τους είναι έτοιμες να διανύσουν τον δρόμο που ανοίγεται διάπλατος μπροστά τους.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, που επικράτησε στον διαγωνισμό, ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα. «Θέλω να τραγουδήσω ξένη μουσική. Δεν απορρίπτω τον ελληνικό στίχο, όμως ο αγγλικός μου είναι πολύ πιο γνώριμος και οικείος. Στην πραγματικότητα η μουσική δεν έχει γλώσσα. Θέλω να κάνω τα πρώτα βήματα μου εδώ, αλλά θα ήθελα πολύ να φύγω και στο εξωτερικό, να κάνω μουσική έξω. Θέλω να ξεκινήσω από το Λονδίνο, από την πηγή των νέων μουσικών ρευμάτων», λέει με ενθουσιασμό.

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι αυτοδίδακτη στη μουσική, ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και κιθάρας σε ωδείο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο -κάνει μάλιστα φωνητική με τη Μαντώ- και ανέκαθεν, λέει, πως στη μουσική έβρισκε τη λύτρωση. Τα live της στο σόου ήταν στην πραγματικότητα τα πρώτα της ζωής της.

Άραγε όταν ξεκινούσε τη διαδρομή στο τηλεοπτικό Τhe Voice φανταζόταν τον εαυτό της νικητή;

«Είμαι άνθρωπος που δεν έχω ποτέ σιγουριά γι' αυτό που θα γίνει. Μου αρέσει, όμως, όταν ξεκινώ κάτι να οραματίζομαι τον στόχο. Το σκεφτόμουν ότι ήθελα να φτάσω στο τέλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα το πίστευα. Δεν το περίμενα ότι θα έφτανα στον τελικό. Δείτε την έκφραση μου όταν άκουσα ότι περνάω από τον ημιτελικό στον τελικό. Στην πραγματικότητα δεν δήλωσα συμμετοχή στο The Voice. Μια φίλη μου ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με μένα να τραγουδάω.

Την επομένη το είδε μια γνωστή της, το έστειλε στην παραγωγή και μου έστειλαν μήνυμα αν ήθελα να δηλώσω συμμετοχή. Πιστεύω στον νόμο της έλξης και στα καρμικά πράγματα, ότι όλα γίνονται για έναν λόγο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα απορρίψει ευκαιρίες που έρχονται. Το χειρότερο που μπορούσε να γίνει ήταν να μη γυρίσουν οι καρέκλες των κριτών. Ήταν όμως μια ευκαιρία», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved