Βαλέρια Χοψονίδου: Η πρόταση γάμου και ο έρωτας στη ζωή της
Showbiz

Βαλέρια Χοψονίδου: Η πρόταση γάμου και ο έρωτας στη ζωή της

Survivor: Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο η Βαλέρια Χοψονίδου μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» για τις εντυπώσεις της από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και πιο προσωπικές πτυχές της ζωής της

Σε πλησιάζουν εύκολα οι άντρες ή φοβούνται επειδή είσαι μια δυναμική και ανεξάρτητη επιχειρηματίας;


Η αλήθεια είναι ότι δεν με προσεγγίζουν τόσο εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος, αλλά σίγουρα υπάρχει μια μερίδα αντρών που τους τρομάζουν οι γυναίκες που είναι δυναμικές και ανεξάρτητες. Αλλά η εμπειρία μού έχει δείξει ότι ο έρωτας έρχεται στα ξαφνικά. Και κάθε φορά που έλεγα ότι δεν ήμουν σε αυτή τη φάση, ερχόταν ένας έρωτας και τα ανέτρεπε όλα. Και τώρα που λέω «Θέλω να μείνω μόνη μου», μπορεί αύριο να έρθει κάτι και να αλλάξει τα πάντα.

Έφτασε καμία σχέση σου κοντά στον γάμο;
Ναι, έφτασε. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που χωρίσαμε. Διότι ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε κι εγώ δεν ένιωθα έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα.

Έγινε και πρόταση γάμου;
Περίπου. Ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει πολλές φορές ανοιχτά. Αλλά ήταν σε μια περίοδο της ζωής μου που είχα ρίξει όλο μου το βάρος στην εταιρεία μου, μια και τότε την είχα πρωτοδημιουργήσει. Ο σύντροφός μου, που δραστηριοποιούνταν στη Θεσσαλονίκη, μου ζήτησε να ανέβω πάνω και να κάνω μια νέα αρχή εκεί. Παρόλο που ήμασταν μαζί δύο χρόνια και είχαμε σοβαρή σχέση, δεν μπορούσα να αφήσω τη ζωή μου εδώ και να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη. Χρειαζόμουν χρόνο… Αλλά από την άλλη θα ήταν άδικο να του πω «Περίμενέ με, να φτιάξω πρώτα την επιχείρησή μου και το ξανασυζητάμε». Έτσι, αποφασίσαμε να χωρίσουμε.

Για το αν έχει υπερβολικές αντιδράσεις όταν είναι ερωτευμένη είπε:
Δεν θα το έλεγα. Το πιο υπερβολικό που έχω κάνει για τον έρωτα είναι να περιμένω τον σύντροφό μου επτά ώρες κάτω από το σπίτι του. Είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση και ήθελα να τη λύσω. Την έστησα λοιπόν έξω από το σπίτι του, μέχρι να έρθει. Τουλάχιστον άξιζε τον κόπο η αναμονή γιατί όταν γιατί όταν συναντηθήκαμε, δεν είχαμε πια ένταση. Αλλά το σκηνικό που σου περιγράφω ήταν πριν από έξι χρόνια. Στο παρελθόν έχω ζήσει παθιασμένες σχέσεις που ήταν στα άκρα. Δεν νομίζω ότι θα έκανα κάτι τέτοιο τώρα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλώντας στο ΟΚ! έχει πει ότι πιστεύει στο «σεξ της συμφιλίωσης» και το συστήνει σε όλα τα ζευγάρια.
Συμφωνώ κι εγώ μαζί του. Δεν είναι ότι θα λύσει το πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι το «σεξ της συμφιλίωσης» μπορεί να βοηθήσει πολύ και μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Είναι μια καλή γέφυρα για να αφήσεις στην άκρη την ένταση και μετά να καθίσεις ήρεμα και να συζητήσεις με τον σύντροφό σου τι είναι αυτό που την προκάλεσε.

Πώς θα ήθελες να είναι ο νέος σύντροφος που θα μπει στη ζωή σου;
Ο επόμενος άντρας που θα μπει στη ζωή μου θα ήθελα να είναι δυναμικός, όπως είμαι κι εγώ. Θέλω να είναι δημιουργικός, να μην είναι τεμπέλης, ώστε να αισθάνομαι ασφάλεια δίπλα του πως, ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά, θα κάνει και τρεις δουλειές για να είμαστε καλά! Το πιο σημαντικό όμως είναι να τον καταλαβαίνω και να με καταλαβαίνει. Είναι τόσο το άγχος που έχουμε καθημερινά που περιμένω από τον σύντροφό μου να κατανοεί τις ανάγκες μου και να μου προσφέρει ηρεμία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved