Άγριες μέλισσες: Το άγνωστο δράμα πρωταγωνιστή της σειράς
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Το άγνωστο δράμα πρωταγωνιστή της σειράς

Άγριες μέλισσες: Συγκινεί πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς με το άγνωστο δράμα του.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της σειράς Γιώργο Ηλιόπουλο.

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας, ήταν όταν χάσατε τον μπαμπά σας;

Ναι τον έχασα από Αλτσχάιμερ. Δεν ήταν μόνο δύσκολη, ήταν τραγική. Κάποια στιγμή ο πατέρας μου έφτασε στο σημείο να μην με αναγνωρίζει. Ήταν απλώς ένα σώμα σε μια καρέκλα και αυτό είναι κάτι που σε πονάει. Δεν έχω αντιμετωπίσει τον θάνατο του, το έχω κλείσει σε ένα κουτάκι και το έχω βάλει στην άκρη του μυαλού μου. Ελπίζω όταν ανοίξει, να έχω τη δύναμη να το διαχειριστώ. Ζητήσατε βοήθεια ειδικού τότε; Δεν έχανα ψυχανάλυση, αλλά κάποια στιγμή θα κάνω. Παλιότερα δεν είχα τα λεφτά, τώρα δεν έχω τον χρόνο. Το ευτύχημα ήταν ότι είχα ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούσαν και με έχαναν να σταθώ ξανά στα πόδια μου.

Έχετε δηλώσει πως έχετε σχέση εδώ και έξι χρόνια. Ο γονιός δεν περνάει από το μυαλό σας;

Δεν το έχω σκεφτεί, τα τελευταία 1 -2 χρόνια με όλα αυτά που γίνονται δεν μπορείς να παντρευτείς και να θέλεις. Από την άλλη θα γίνει και αυτό. Είναι μια κίνηση τελείως ληξιαρχική, αλλά στο μυαλό μου είμαι δεσμευμένος.

Μπαμπάς θέλετε να γίνετε;

Αυτός είναι ένας λόγος που θα με ωθούσε να παντρευτώ. Αν έρθει καλοδεχούμενο, δεν σου κρύβω όμως ότι στη σκέψη του να γίνω πατέρας, με πιάνει τρόμος. Λόγω των ευθυνών και ότι δεν ξέρω τι να πω σε ένα παιδί Νομίζω δεν είμαι καθόλου από το υλικό του πατέρα. Από την άλλη, ξέρω ότι μπορεί να είμαι και πάρα πολύ καλός πατέρας. Είχαμε την ευχή και εγώ και ο αδερφός μου να μεγαλώσουμε με πάρα πολλή αγάπη, από γονείς που δεν έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο, ούτε καν δημοτικό, αλλά παρόλα αυτά στο σπίτι μου υπήρχε πάρα πολύ χιούμορ και αγάπη. Είχαμε τα πάντα, χωρίς να έχουμε οικονομική άνεση. Άρα ως πατέρας, οφείλω να κάνω τουλάχιστον αυτί). Να είμαι αποφασισμένος να δώσω πάρα πολλή αγάπη στο παιδί μου και να έχω φροντίσει να έχει ένα καλό περιβάλλον για να μεγαλώσει.

Μετά τον κορονοϊό τι ετοιμάζετε;

Μόλις ανοίξουν τα θέατρα, θα συνεχίσει η παράσταση «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» για έκτη σεζόν σε σκηνοθεσία της Βασιλικής Ανδρίτσου και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε με τον Γιώργο Σουξέ το καινούργιο μου έργο «Ανδρική Υπόθεση» στο οποίο θα είμαστε τρεις άντρες, είπε στο περιοδικό ΧΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved