Θεοδώρα Τζήμου: «Το ότι δεν μπορείς να πας από εδώ μέχρι εκεί είναι φριχτό»
Showbiz

Θεοδώρα Τζήμου: «Το ότι δεν μπορείς να πας από εδώ μέχρι εκεί είναι φριχτό»

Όποτε δίνει συνεντεύξεις, προτιμά να μιλά μόνο για τη δουλειά της. Αν μιλήσεις όμως μαζί της, διαπιστώνεις ότι είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, αισιόδοξη, πρόσχαρη, που γελάει πολύ και έχει χιούμορ. Ο ρόλος της Νικόλ στους Σχεδόν Ενήλικες, της Μυρτώς Κοντοβά, ίσως δεν είναι και τόσο κόντρα τελικά

Η Θεοδώρα Τζήμου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε για την κατάσταση που βιώνουμε με τον κορονοϊό να έχει γίνει «εφιάλτης», τι θα ήθελα να κάνε μόλις βγούμε από το τούνελ της πανδημίας αλλά και τα επόμενα σχέδια της.

Σε έχουν επηρεάσει οι περιορισμοί;

«Νομίζω πως όλους μας έχουν επηρεάσει, είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι. Δηλαδή, το ότι δεν μπορείς να πας από εδώ μέχρι εκεί είναι φριχτό. Και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου άρεσε να φεύγω όποτε είχα κενό στη δουλειά. Μου λείπουν τα βουνά, πώς να στο πω. Βάζω «6» και περπατάω όσο περισσότερο μπορώ. Η ιδέα και μόνο ότι υπάρχει κάποιο απαγορευτικό εκφράζεται σωματικά με μια πολύ περίεργη ένταση. Μου λείπει και η επαφή με τους άλλους ανθρώπους. Η οικογένεια μου είναι μακριά έτσι κι αλλιώς, μένουν στα Γιάννενα. Κοίτα, γενικώς δεν είμαι και πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Μπορώ να δω έναν άνθρωπο την ημέρα, δεν είμαι των μεγάλων συγκεντρώσεων. Αυτό που μου λείπει είναι να βλέπω μαζί τους ανθρώπους, να βλέπω κόσμο μαζί».


Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα;

«Νομίζω ότι τρία πράγματα θέλω να κάνω. Το ένα είναι να φύγω και να πάρω τα βουνά κυριολεκτικά. Το δεύτερο είναι να πάω σε ένα BAR, να κάτσω μόνη μου και να κοιτάζω τον κόσμο που κάθεται δίπλα μου, χωρίς να μιλάω. Απλώς να τους παρατηρώ να διασκεδάζουν, να υπάρχει μια ελευθερία σε σχέση με αυτό που ζούμε τώρα. Και το τρίτο που περιμένω είναι να ανοίξουν τα θέατρα».

Έχεις δουλειές στα σκαριά;

«Ναι, μωρέ, έχω. Αλλά ξέρεις, τώρα δεν μπορώ να μιλάω για αυτά. Δεν μπορείς στην ουσία να έχεις τίποτα στα σκαριά, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Νιώθεις όμως αισιόδοξη για το μέλλον;

«Ναι, ελπίζω στο καλύτερο πάντα. Αλλιώς πώς θα συνεχίσεις;», λέει στο Downtown

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved