Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτά είναι τα διατροφικά μυστικά της
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτά είναι τα διατροφικά μυστικά της

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ούτως ή άλλως ένα κορίτσι με υπέροχα χαρακτηριστικά.

Ψηλή, όμορφη με απίθανο κορμί και φυσικά μέσα στα υπέρ της είναι και το ύψος της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love it, προσέχει πολύ τη διατροφή της έχοντας πάντα ένα πλάνο με τροφές που της δίνουν δύναμη και όλα εκείνα που χρειάζεται ένας οργανισμός ώστε να είναι υγιής.

Εκτός όμως από τη σωστή διαστροφή, αγαπά και τη γυμναστική κι έτσι καταφέρνει να διατηρεί μια υπέροχη ισορροπία. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τα διατροφικά της μυστικά και το αγαπημένο της πιάτο.

Ποια είναι η αγαπημένη σου συνταγή; «Οι συνταγές που προτιμώ είναι οι γρήγορες και υγιεινές. Αγαπημένο μου μενού είναι τα σπιτικά μπιφτέκια με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα με ξηρούς καρπούς, κράνμπερι, σύκο και dressing balsamico»


Αγαπάς επίσης την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. Φροντίζεις να τρέφεσαι σωστά και να αθλείσαι;
«Προσπαθώ να κρατώ μια ισορροπία. Δεν έχω πλέον τη χρονική άνεση να είμαι τόσο αυστηρή με τη διατροφή και την άσκηση, όμως έχω φροντίσει να διαμορφώσω στο σπίτι μου δωμάτιο γυμναστικής με βαράκια, ελλειπτικό μηχάνημα και λάστιχα. Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ και, κυρίως, επιλέγω πηγές πλούσιες σε πρωτεΐνη για να δίνω στον οργανισμό μου καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται», λέει η ίδια στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved