Ρούλα Ρέβη: Το απόλυτο outfit – Δες τη νέα στιλιστική της εμμονή και θα τη ζηλέψεις
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: Το απόλυτο outfit – Δες τη νέα στιλιστική της εμμονή και θα τη ζηλέψεις

Η Ρούλα Ρέβη είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες και για το μόνο που μπορούμε πια να είμαστε σίγουροι είναι για το ότι η δεν διαθέτει κανένα ίχνος κόμπλεξ.

Σε πολλές της φωτογραφίες που η ίδια έχει ανεβάσει στα social media της ποζάρει σχεδόν χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ για το ρετούς… ούτε λόγος.

Είναι μια γυναίκα που διαθέτει όλα όσα θα επιθυμούσε ένας άντρας και ο τυχερός είναι ο Αποστόλης Τότσικας.

Μια γυναίκα υπέροχη, με ομορφιά, χιούμορ, ταλέντο και πάνω από όλα ένα στιλ που όλες μας έχουμε ζηλέψει.

Παρά το γεγονός ότι η διάσημη φωτογράφος έχει ένα υπέροχο κορμί δεν έχει την ανάγκη να το αναδεικνύει μέσα από τα ρούχα που επιλέγει. Θα τη δεις και με μαγιό, και με φόρμες, και πιο σικ και πιο casual! Φοράει τα πάντα, έχει όμως ένα μαγικό τρόπο να δείχνουν όλα πάνω της ιδανικά.

Η φετινή τάση λόγω της κατάστασης που βιώνουμε όλοι θέλει να ρούχα πιο άνετα και πιο καθημερινά αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρα τις περνάμε μέσα στο σπίτι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως πρέπει να κυκλοφορούμε απεριποίητες και όλη την ημέρα με πιτζάμες αφού η μόδα απαιτεί σικ σύνολα σε συνδυασμό με απλότητα.

Και αυτή είναι και η νέα στιλιστική εμμονή της Ρούλας Ρέβη.

Κι αν κόμη δεν κατάλαβες για τι μιλάμε, κάνε μια βόλτα στις φωτογραφίες της και σίγουρα θα υιοθετήσεις κι εσύ στο νέο της στιλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved