Άγγελος Λάτσιος: Η μοναδική selfie μέσα από το σπίτι του – Θα ξετρελαθείς με το νέο του look!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η μοναδική selfie μέσα από το σπίτι του – Θα ξετρελαθείς με το νέο του look!

O Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, είναι 18 χρονών και είναι κούκλος. Το νέο του look είναι μοναδικό και όταν τον δεις και συ θα ξετρελαθείς!

Ο Άγγελος Λάτσιος το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories άλλοτε μόνος του και άλλοτε με τα αγαπημένα του πρόσωπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μας αφήνει άφωνους κάθε φορά…

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν ξεσπάσει η πανδημία, ο Άγγελος ήταν προγραμματισμένο να φύγει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, για σπουδές, όμως ο κορονοϊός ανέβαλλε τα σχέδια του αυτά.

Χωρίς κάτι τέτοιο να αποκλείεται για το μέλλον, ο γιος της παρουσιάστριας δείχνει πλέον να σχεδιάζει τα επόμενα του βήματα εδώ.

Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούγονταν ότι επειδή ο Άγγελος είναι λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ και σχεδιάζει να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, θα κάνει εκπομπή στον ΑΝΤ1, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει!

Χθες το βράδυ (3 Μάρτη), ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε μία selfie του και πάθαμε πλάκα!

Και μπορεί σε όλες τις φωτογραφίες να τον βλέπαμε να έχει πιασμένα τα μαλλιά του αφού έχουν μακρύνει... τώρα τον είδαμε με λυτά τα μαλλιά και πράγματι είναι αγνώριστος. Τα μαλλιά του είναι σγουρά και κοντεύουν να φτάσου τον ώμο του!

Δείτε τη selfie που έβγαλε και θα τα χάσεις με το νέο του look!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved