Γιώργος Γεροντιδάκης: Αυτός είναι ο σεφ αδερφός του Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες-Δες πόσο μοιάζουν
Showbiz

Γιώργος Γεροντιδάκης: Αυτός είναι ο σεφ αδερφός του Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες-Δες πόσο μοιάζουν

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης o οποίος υποδύεται τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες μας συστήνει πρώτη φορά τον αδελφό του Αλέξανδρο! Ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης είναι διακεκριμένος σεφ.

Ο Αλέξανδρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μητέρα μας λέει η οποία είναι pastry chef ισχυρίζεται ότι όταν τριών ετών την βοηθούσα με προθυμία στη μαγειρική. Γι’ αυτό δε νομίζω ότι απλώς συνέβη, δεν πιστεύω στην τύχη. Θεωρώ ότι είναι θέμα DNA.»!

Και τόνισε στο περιοδικό Hello o αδερφός του τηλεοπτικού Μελέτη: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε ένα εστιατόριο στην Γλυφάδα. Ο chef ήταν βάναυσος. Με απαξίωνε. Δέχτηκα λεκτική βία. Με έβριζε και με υποτιμούσε. Τότε έμαθα ότι έτσι είναι ο κόσμος της κουζίνας. Το αντιμετώπισα με εγκαρτέρηση. Έχω δουλέψει από ταβέρνα, μέχρι και σε δύο αστέρων Michelin εστιατόρια. Έχω δει πώς είναι τόσο να ξευτιλίζει κάποιος ανθρώπους, όσο και να ξευτιλίζεται»!

Μιλάτε ο ένας στον άλλον για την προσωπική σας ζωή;

Ο Αλέξανδρος είπε: « Λίγο μετά την εφηβεία ξεκινήσαμε να μιλάμε για τα ερωτικά μας».

Και ο Γιώργος τόνισε στον Γιάννη Βίτσα και στο περιοδικό Hello: « Είμαστε οικογένεια στην οποία ο καθένας σηκώνει τον δικό του σταυρό. Αυτό που μου αρέσει στα αδέλφια μου και τους γονείς μου είναι ότι δεν χρειάζεται να πεις πολλά για να καταλάβουν αν είσαι καλά ή όχι με μία κίνηση μπορούν να με ηρεμήσουν. Ο Αλέξανδρος το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Οι στιγμές είναι που καθορίζουν μια σχέση και όχι η ανάλυση. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι όλοι καλά. Δε μπλέκομαι στα χωράφια κανενός, ούτε επιθυμώ να μπερδεύονται στα δικά μου χωράφια.»!

Δείτε στην παρακάτω gallery τον αδερφό του Γιώργου Γεροντιδάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved