Δημήτρη Μακαλιάς και Δημήτρης Παπαδάκης πρωταγωνιστές σε βίντεο κλιπ της Xenia Ghali
Showbiz

Δημήτρη Μακαλιάς και Δημήτρης Παπαδάκης πρωταγωνιστές σε βίντεο κλιπ της Xenia Ghali

Η Xenia Ghali, η Dj και παραγωγός με τις παγκόσμιες διακρίσεις, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο “Love Me Still” σε συνεργασία με τον Nate Mitchell.

To “Love Me Still” είναι ένα dance τραγούδι σε στίχους της Xenia Ghali και του Nate Mitchell. Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στην Xenia Ghali και στον Anthony Dircson, ενώ την παραγωγή του κομματιού υπογράφει η ίδια.

Η παραγωγός και Dj οπτικοποιεί το νέο της single με ένα ξεχωριστό music video clip σε σκηνοθεσία του Sherif Francis, με την συμμετοχή των δημοφιλών ηθοποιών Δημήτρη Μακαλιά και του Δημήτρη Παπαδάκη όπου το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά “Έλα στην θέση μου”.



“Θα με αγαπούσες ακόμα…εάν ήξερες τα πράγματα που κάνω;”

Στο video clip ξεδιπλώνεται η καθημερινότητα ενός συντηρητικού ζευγαριού. Αυτή την καθημερινότητα διαταράσσει το μυστικό που κρύβει ο χαρακτήρας που υποδύεται η Xenia Ghali και που ανακαλύπτει ο σύζυγος της. Το αλληγορικό video clip πραγματεύεται τις στερεοτυπικές σχέσεις, αλλά και την αποδοχή με μια ευρύτερη έννοια. Ο Δημήτρης Μακαλιάς θα σταθεί αφορμή ώστε ο Δημήτρης Παπαδάκης (σύζυγος της Xenia Ghali) να ανακαλύψει τα μυστικά της πρωταγωνίστριας. Θα τα αποδεχτεί, όμως;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved