Βασίλης Μπισμπίκης: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης»
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης»

«Με θλίβουν και με στενοχωρούν βαθύτατα» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μη μπορώντας να κρύψει την οργή του για όσα συνταράσσουν τον καλλιτεχνικό χώρο και στο θέατρο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κρίση που κλονίζει το θέατρο και λόγω της πανδημίας.

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Εγώ δεν μπορώ να παραπονεθώ. Με τις “Άγριες Μέλισσες” τα οικονομικά μου είναι καλά και νιώθω τυχερός. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω γύρω μου τους συναδέλφους μου να μην έχουν να πληρώσουν τα βασικά. Υπάρχουν ηθοποιοί που βασίζονται μόνο στο θέατρο.

Ως θεατρικός παραγωγός, έχοντας το Cartel, πρέπει να πληρώσω ρεύμα, ενοίκιο, κι ας είναι κλειστό. Υπάρχει μια σχετική βοήθεια από το κράτος. Το μόνο που βλέπω ως φως στο τούνελ είναι το καλοκαίρι.

Να παίξουμε σε ανοιχτούς, υπαίθριους χώρους, να βγάλουμε τα σπασμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη, βλέποντας αυτόν τον συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, γιατί δεν λειτουργούν με το 50% των θέσεων τα θέατρα και με μάσκες.

Γιατί το ΥΠΠΟ δεν φρόντισε τα θέατρα να μείνουν ανοιχτά; Το θέατρο είναι μεγάλη ψυχική βοήθεια μέσα στην πανδημία και ασφαλής διασκέδαση. Αλλά για αυτά τα αλλεπάλληλα λοκντάουν φταίμε όλοι. Άνοιξαν στην Ερμού τα μαγαζιά και είδαμε απίστευτες εικόνες . Ο ένας πάνω στον άλλον. Δεν βοηθάμε έτσι την κατάσταση. Όλοι βάζουμε ένα λιθαράκι και παρατείνουμε την καραντίνα μας με τις περιττές μετακινήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εφημερίδα Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved