Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Έμαθα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου»
Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Έμαθα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ του "Άγριες Μέλισσες".

Ποια ήταν η αντίδραση σου όταν σε κάλεσαν για δοκιμαστικό στις Άγριες μέλισσες;

Ήμουν διακοπεί στην Αντίπαρο και όταν με πήρε τηλέφωνο η casting director από τα σίριαλ, πέταξα από τη χαρά μου. Η Μιράντα με γνώριζε από τη σειρά του ΑΝΤ1. Η Επιστροφή, όπου έπαιζα πριν από δύο χρόνια, και όταν με κάλεσε μου εξήγησε πως με σκεφτόταν για κάποιο ρόλο σικ Άγριες μέλισσες. Αυτόματα μου γεννήθηκε περιέργεια και μεγάλη προσμονή, Γύρισα στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες μέρες πέρασα από κάστινγκ, στο οποίο με είδε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. Από εκείνη τη συνάντηση πέρασαν άλλες επτά «βασανιστικές» μέρες μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο και να πουν ότι με είχαν επιλέξει για τον ρόλο της Ζωρζέτ.

Μιλώντας για τον ρόλο της Ζωρζέτ, που είναι Γαλλίδα εξήγησε τι προετοιμασία:

«Όταν μου είπαν ότι θα είμαι Γαλλίδα, η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα. Πίστευα ότι δεν θα με περνούσαν για Γαλλίδα. Αλλά εκείνοι μάλλον ξέρουν κάτι παρα- πάνω. Αμέσως πήρα τηλέφωνο τη φίλη μου την Αναστασία που γνωρίζει πολύ καλά γαλλικά και ξεκινήσαμε μαθήματα. Κάπως σαν τον Τζόι και τη Φοίβη από Τα φιλαράκια, όπου η Φοίβη βοηθούσε τον Τζόι να μάθει γαλλικά για μια οντισιόν που είχε… (Γελάει.) Μέχρι τότε δεν ήξερα ούτε το «μπονζούρ». Ξεκίνησα εντατικά τα γαλλικά με βάση το κείμενο που είχα και δούλεψα αρκετά την προφορά μου. Ούτε έχω ταξιδέψει στη Γαλλία ποτέ. Είμαι πιο… του Βερολίνου».

Τι προβλέπει το τηλεοπτικό μέλλον για τη Ζωρζέτ και τον Μελέτη;

Το μέλλον προβλέπει πολύ ανθρώπινα συναισθήματα, κάτι που νιώθω πως λείπει από τη ζωή του Μελέτη. Η Ζωρζετ θα φέρει στην επιφάνεια έναν άλλο εαυτό ίου. Ο Μελέτης θα νιώσει συναιαθήματα που δεν είχαμε δει ξανά.

Τι σου λέει ο κόσμος στον δρόμο;

Λόγω της καραντίνας δεν κυκλοφορώ έξω. Οπότε ό,τι μου λένε είναι κυρίως στα social media, όπου διαβάζω πολύ όμορφα λόγια. Αν και αρκετοί μου λένε «Δεν σου αξίζει ο Μελέτης», οι περισσότεροι τον θεωρούν ιδανικό για τη Ζωρζέτ.

Η Κάπα Λανδουλάκη, η οποία ως Ανέτ Ρουσώ σε σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους νέους ηθοποιούς της σειράς - και όχι μόνο. Πώς είναι να συνυπάρχεις με μια μεγάλη σταρ;

Την πρώτη φορά που είδα την κυρία Δανδουλάκη ένιωσα ένα δέος γιατί είναι μια σπουδαία ηθοποιός σταρ εδώ και 50 χρόνια, με τεράστια καριέρα, και ταυτόχρονα είναι σαν την Ανέτ. Αποπνέει ευγένεια, καλοσύνη και δοτικότητα. Τον πρώτο καιρό στα γυρίσματα δίπλα στην κυρία Δανδουλάκη είχα πολύ τρακ, το οποίο νιώθω πως ξεπέρασα με την καθοδήγηση της ίδιας και του σκηνοθέτη. Όσον αφορά τον ρόλο μου, με συμβούλευει: «Πες τ ο φυσικά και απλά Η Ζωρζέτ είναι ένα πολύ φωτεινό πλάσμα, δεν χρειάζεται να προσπαθείς πολύ».

Εκτός από τις Άγριες μέλισσες, η περασμένη χρονιά σου χάρισε και τον πρώτο σου μεγάλο ρόλο στο Εθνικό θέατρο, στην παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα Φεγγάρι από χαρτί, όπου ξεχώρισες. Θεωρείς ότι αυτό ήρθε ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, επιλογών ή τύχης;

Πραγματικά, νιώθω πολύ τυχερή που η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο ήταν αυτό το έργο, ένα κωμικοτραγικό δράμα, σε αυτό το εμβληματικό θέατρο, με 66 αγαπημένους μου δημιουργούν των οποίων θαύμαζα τη δουλειά που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω μέρος της οι ηθοποιοί της γενιάς αυτής. Μπορεί η παράσταση να μην ευτύχησε -παίξαμε την περασμένη άνοιξη για δύο εβδομάδες και κλείσαμε για την πρώτη καραντίνα, ενώ το ίδιο, δεν συνέβη και τον Οκτώβριο πριν από τη δεύτερη καραντίνα, αλλά εγώ νιώθω ευγνώμων, θυμάμαι όταν το καλοκαίρι του 2019 με πήρε τηλέφωνο ο Μιχάλης (ο.ο. Ρέππας) -ο οποίος με ήξερε από την Επιστροφή του ΑΝΤΙ- μέσω του Αλέξανδρο Αντωνόπουλου τον οποίο υπεραγαπώ, λέγοντάς μου πως θα ήθελε να δει για μια παράσταση που θα έκαναν. Άφησε για το τέλος πω η παράσταση ήταν στο Εθνικό. Από εκεί που ήμουν σηκωμένη από τον ενθουσιασμό μου, πάλι για να συνειδητοποιήσω αυτό που μου είχε μόλις προταθεί.

Πώς ονειρεύεσαι το μέλλον;

Αυτό που πραγματικά ονειρεύομαι δεν χωράει αποκλειστικά τηλεόραση, θέατρο κινηματογράφο, θέλω να εξελίξω τα εκφραστικά μου μέσα, να συμμετέχω σε δουλειές που αφορούν τον κόσμο επί της ουσίας και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θα κάνουν ο ένας καλύτερο τον άλλο.

Τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια;

Τυχαίνει να έχω τρία αδέλφια και είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μα?. Είμαστε δύο αγόρια και δύο κορίτσια και εγώ είμαι η δεύτερη. Ως παιδιά ήμασταν μια μικρή συμμορία, με πολύ παιχνίδι, γέλια αλλά και μικρούς τσακωμούς. Οι γονείς είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι που μας έδωσαν χώρο, χωρίς όμως να ξεχνάμε πως υπάρχουν όρια και γενικά μας μεγάλωσαν με πολλή αγάπη, σύμφωνα με το περιοδικό OK.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved