Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Δεν θα ήμουν απαθής σε ένα περιστατικό βίας»
Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Δεν θα ήμουν απαθής σε ένα περιστατικό βίας»

Χρύσα Μιχαλοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα.

Μιας και αναφέρθηκε στην εποχή που ζούμε και με αφορμή τις αποκαλύψεις για σωματική η λεκτική και ψυχολογική βία στο χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις έρθει αντιμέτωπη με τέτοια περιστατικά.

Όχι δεν έχω υπάρξει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, λεκτικής ή ψυχολογικής βίας. Σίγουρα έχω ζήσει την ένταση στη δουλειά με φωνές να υψώνονται αλλά ποτέ δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο. Τις γυναίκες που βγήκαν και είπαν την αλήθεια τις θαυμάζω για το θάρρος που αποκάλυψαν δημόσια όσα βίωσαν ώστε να προστατεύσουν νέα κορίτσια και αγόρια. Της ευγνωμονώ γιατί άνοιξαν ένα νέο δρόμο για μία πιο υγιή πραγματικότητα.



Αν ήσουν μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού θα είμαστε μπροστά;

Ναι δε νομίζω πως θα είμαι απαθής, μετά απ’ όλα αυτά που έχουν γίνει και έχουν αποκαλυφθεί το να παραμένεις έξω απ’ όλα αυτό δεν θα σε πάει μπροστά ούτε εσένα ούτε την κοινωνία.

Πάνω στη δουλειά σε τι έχεις πει όχι;

Πολλές φορές υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τα όρια των άλλων. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλώς αποφεύγω έτσι δε χρειάζεται να φτάσει στο σημείο να πω όχι.



Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα σου πως αποφόρτιζε από μία δύσκολη μέρα;

Παίζω τένις και πινγκ πονγκ σε εβδομαδιαία βάση πλέον με την καραντίνα κλείνω γήπεδο και παίζω τένις για δύο με κάποια φίλη μου ανυπομονώ να ανοίξουν τα πάντα για να ξεκινήσω και το πινγκ πονγκ.

Τι θα μας αφήσει όλο αυτό το έλλειμμα του αγγίγματος και αγκαλιάς;

Νομίζω ότι ο κόσμος θα γίνει ξεκάθαρος με τον εαυτό του έχοντας ζήσει τον εγκλεισμό την μοναξιά των βάναυσο τρόπο όπου από τη μία μέρα στην άλλη σταματήσαμε να ονειρευόμαστε και κάτι που φαντάζει απλό όπως να πας έξω για καφέ τώρα είναι πολυτέλεια. Νιώθω πως έχουμε ήδη εκτιμήσει τα σημαντικά. Είμαι αισιόδοξη και θέλω να παραμείνω έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved