Κύριλλος Ρούσσος: Τι είναι αυτό για το οποίο η 12χρονη κόρη του τον «κοροϊδεύει»;
Showbiz

Κύριλλος Ρούσσος: Τι είναι αυτό για το οποίο η 12χρονη κόρη του τον «κοροϊδεύει»;

O Κύριλλος Ρούσσος, γιος του Ντέμη Ρούσσου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Πολύ προτού καταλάβει τον εαυτό του βρέθηκε ανάμεσα σε παγκοσμίου εμβέλειας σταρ με χάρισμα φωνής που αποθέωναν εκατομμύρια θαυμαστές. Σήμερα, αρκετές δεκαετίες μετά, έχει επιλέξει να ζει στην Κυψέλη με τη δική του οικογένεια θεωρώντας την Αθήνα μια πολύ ενδιαφέρουσα πόλη και αποφεύγοντας τα αεροπορικά ταξίδια. Για πολλά χρόνια δούλεψε ως dj έχοντας αρχίσει ερασιτεχνικά από τα 12 του στη Σκιάθο για να ανέβει αμέσως μετά στα ντεκ των μεγαλύτερων κλαμπ του κόσμου. Η επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα έγινε εν μέσω πανδημίας προτιμώντας για βάση του την Αθήνα και όχι το Παρίσι. Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους:

«Δεν χρειάζεται, όπως κάποτε, να είσαι στις (μητροπόλεις για να κάνεις καριέρα. Και οι δύο είναι πόλεις που αγαπώ και με τις οποίες συνδέομαι βαθιά. Όσον αφορά την καριέρα όμως, δεν νομίζω ότι πλέον η τοποθεσία παίζει κάποιον ρόλο. Η προβολή ενός καλλιτέχνη και η ανά κοινού σήμερα βασίζονται στο Διαδίκτυο, στα κοινωνικά δίκτυα, στα πολυμέσα. Μπορείς να ζεις σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να είσαι σε επαφή με το κοινό, υπό την προϋπόθεση ότι έχεις πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Αυτό που εξακολουθεί να συσχετίζεται με την τοποθεσία ή συνέβαινε έως ότου ο κορονοϊός αλλάξει τα πάντα, είναι οι ζωντανές συναυλίες, ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο οι μουσικοί μπορούν να πληρώνονται μετά την πώληση των δίσκων. Ορισμένες χώρες ή πόλεις έχουν περισσότερους ή πιο ευρύχωρους χώρους από άλλες ή παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες για καλλιτεχνικές παραστάσεις. Δυστυχώς, σήμερα οι αίθουσες παγκοσμίως βρίσκονται σε μια επικίνδυνη μετάβαση λόγω αδράνειας. Είναι άνευ σημασίας η γεωγραφική θέση όπου βρίσκεσαι. Το αύριο της μουσικής είναι αχαρτογράφητο».

Ήταν μόλις 3 ετών όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μεγαλώνοντας όμως η οικογένεια του ερχόταν όλο και πιο συχνά. «Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές μας διακοπές στα νησιά. Όπως τότε, έτσι και σήμερα, με τη δική μου οικογένεια έχουμε κρατήσει αυτή τη συνήθεια έχοντας πολλές ευτυχισμένες αναμνήσεις». Όσο για τις δικές του αναμνήσεις από τις στιγμές που μοιράστηκε με τον σταρ Ντέμη Ρούσσο, ο Κύριλλος επιλέγει ως μοναδικές εκείνες της απλής καθημερινότητας μεταξύ γιου και πατέρα: «Ήμασταν διαρκώς περιτριγυρισμένοι από κόσμο όταν ήμουν παιδί. Θα επιλέξω όμως ως καλύτερες στιγμές μας εκείνες που περνούσαμε αποκλειστικά οι δυο μας. Μόνοι μας, συζητώντας στην κουζίνα, να μαγειρεύει και μετά να δοκιμάζουμε τα πιάτα του χαζεύοντας ταινίες».

Η κουβέντα μας δεν θα μπορούσε παρά να πάει στη μουσική και τα ακούσματα του, τα οποία είναι, όπως λέει, χιλιάδες και άλλα τόσα όσα τον εμπνέουν για να γράφει: «Στιγμές ή γεγονότα που μου προκαλούν συγκινησιακή' φόρτιση είναι πηγές δημιουργίας. Τα ταξίδια είναι επίσης έμπνευση, κάπου κοντά στη φύση, σε βουνό ή θάλασσα, η σκέψη μου αποκτά τη διαύγεια που χρειάζομαι για να γράψω ένα μουσικό κομμάτι». Το πηγαίο του χιούμορ ιόν κάνει έναν προσηνή φίλο, αλλά η οικογένεια του είναι εκείνη που τον γεμίζει χαρά: «Η γυ­ναίκα μου είναι πολύ θετικό άτομο, βλέπει τη φωτεινή πλευρά της ζωής ενώ εγώ τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά. Βλέποντας τα παιδιά μου να μεγαλώνουν, ξυπνά η ελπίδα μέσα μου. Η κα­θημερινότητα μου μαζί τους είναι μια συνεχής αποκάλυψη που εκλαμβάνω ως μαβητεία». Υπάρχουν πράγματα που θα ευχόταν να γνώ­ριζε νεότερος; «Όλα!» απαντά αφοπλιστικά, «Είναι αστείο, όταν ήμουν παιδί οι μεγάλοι μου μιλούσαν για τη σοφία που έρχεται με την ηλικία. Αν ήξερα τότε ό,τι ξέρω τώρα... Σήμερα επαναλαμβάνω με τη σειρά μου ακριβώς το ίδιο και η 12χρονη κόρη μου με κοροϊδεύει», σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved