Πρωτοψάλτη: O θάνατος που την συγκλόνισε - «Είχε μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»
Showbiz

Πρωτοψάλτη: O θάνατος που την συγκλόνισε - «Είχε μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Στεναχωρήθηκα πάρα, πάρα, μα πάρα πολύ. Ήταν φίλος μου»

Για το καινούργιο τραγούδι που κυκλοφόρησε και ερμηνεύει μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μίλησε η πετυχημένη ερμηνεύτρια, η οποία εκφράζει μεγάλη χαρά: «Ήταν πολύ ευχάριστη στιγμή όταν ο Μιχάλης μου πρότεινε μέσα από e-mail ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι για να το ακούσω, το "Νικητές - χαμένοι", ενός νέου στιχουργού, του Σταύρου Σταύρου.

Μόλις διάβασα το ρεφρέν, "Πέτα τα όπλα και πάρε με αγκαλιά, δεν είναι ο κόσμος για να ζούμε χωριστά", ήταν ακριβώς αυτό που ζούμε αυτή την εποχή. Έκανε κατευθείαν ρουά-ματ στην καρδιά μου. Παίρνοντας όλα τα μέτρα και τις υγειονομικές προφυλάξεις, πήγαμε στο στούντιο. Αν μπορούσα να σας μεταδώσω τα χαμόγελα τα δικά μου, του Μιχάλη και του ηχολήπτη - ήταν σαν να μας χάριζαν το ωραιότερο δώρο στη Γη!».


Η κουβέντα φτάνει και στον πρόσφατο θάνατο του Αντώνη Καλογιάννη. «Στεναχωρήθηκα πάρα, πάρα, μα πάρα πολύ. Ήταν φίλος μου. Τα τελευταία χρόνια μπορεί να μη βρισκόμασταν, αλλά πάντα είχε μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν ένας άνθρωπος ευγενικός, πάρα πολύ ωραίος καλλιτέχνης, μεγάλου βεληνεκούς, με μια φωνή που με συγκινούσε. Είχαμε δουλέψει αρκετά χρόνια μαζί, κάναμε συναυλίες. Είχαμε τον κοινό μας συνθέτη, τον Ηλία Ανδριόπουλο, που ήταν και η αιτία της γνωριμίας μας στο "Με τα γράμματα στον Μακρυγιάννη", το "θα σε ξαναβρώ στους μπαξέδες, τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς". Ο Αντώνης ήταν μια διαμαντένια, ακατέργαστη πέτρα, που έλαμπε με το που έπιανε το μικρόφωνο».

Όσο για την επιστροφή της στον φυσικό χώρο των συναυλιών και των ζωντανών εμφανίσεων, είναι αρκετά επιφυλακτική. «Αυτή την περίοδο τα τηλεοπτικά έχουν την τιμητική τους λόγω πανδημίας. Για τις συναυλίες με κοινό, δεν ξέρω, μακάρι να μπορούσα να σας απαντήσω. Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς θα πάει η όλη κατάσταση. Πώς θα είμαστε ασφαλείς, πόσο θα είναι ασφαλείς η κοινωνία, οι θεατές... Δεν μπορούμε να το ρισκάρουμε και δεν πρέπει. Υπάρχει, όμως, φως στο τούνελ, θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Σίγουρα έχει πληγεί η τέχνη μας και παράλληλα με τη δική μας δουλειά έχουν πληγεί και άλλα 18-20 επαγγέλματα, τα οποία είναι δίπλα σε εμάς. Δίνουμε μάχη απέναντι σε έναν αόρατο εχθρό, τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με πολύ καλή άμυνα».

Πηγή, Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved