Battle of the Couples: Ποιος είναι ο Άγγελος που κάνει πάταγο στο instagram ως katsi_22;
Showbiz

Battle of the Couples: Ποιος είναι ο Άγγελος που κάνει πάταγο στο instagram ως katsi_22;

Battle of the Couples: Αρκετοί από τους τηλεθεατές γνώριζαν πολλά για τον Άγγελο μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram

Το νέο ριάλιτι του Alpha έκανε πρόσφατα πρεμιέρα με 12 ζευγάρια να μπαίνουν μαζί στην βίλα του Battle of the Couples. Πολύ γρήγορα και οι τηλεθεατές αντιλήφθηκαν γνωστές προσωπικότητες, είτε από τα social media, είτε από τη συμμετοχή των παικτών σε προηγούμενα ριάλιτι και talent show.

Από τα πιο γνωστά πρόσωπα στο νεανικό κοινό, ο Άγγελος και η Μαριάννα, οι οποίοι μετρούν χιλιάδες followers στο instagram

Η Μαριάννα και ο Άγγελος είναι από την Κέρκυρα, είναι μαζί 1.5 χρόνο και τον έναν συγκατοικούν.

Ο Άγγελος έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, το οποίο και χρησιμοποιεί στις φάρσες που τον έχουν κάνει viral στα social media.

Η Μαριάννα αγαπά ιδιαίτερα το πόσο αστείος είναι, αλλά λατρεύει και την πιο ρομαντική του πλευρά. Μπαίνουν στο Battle of the Couples γιατί ακόμα και οι πιο σκληρές μάχες έχουν την πλάκα τους.

O Άγγελος είναι 28 ετών ενώ κάνει καριέρα στο instagram ως Katsi-22. Οι φάρσες του συχνά θα προκαλέσουν τον εκνευρισμό της κοπέλας του, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ημέρες παραμονής τους στο ριάλιτι του Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved