Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τις γυναίκες»
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τις γυναίκες»

Ο «Μίρι» από τη «Γενιά τω 592 ευρώ» ή ο κατά κόσμον Λευτέρης Ελευθερίου μιλάει για τον ρόλο του, αν τον αναγνωρίζουν στο δρόμο και αν έχει σχέση.

 

Πώς νιώθεις τώρα που ήρθε η στιγμή να σε αναγνωρίζουν στον δρόμο;
«Είναι περίεργο, συνήθως θέλουν να με εξυπηρετήσουν γρηγορότερα σε καταστήματα. Άλλες φορές με ανεβάζει ψυχολογικά, όμως υπάρχουν και στιγμές που θα ήθελα την ησυχία μου. Γενικά ακούω εγκωμιαστικά σχόλια γι’ αυτό που κάνω».
Στη σειρά «Η Γενιά τω 592 ευρώ» ερμηνεύεις τον αγαπημένο μου Μίρι από τη μακρινή Ουκρανία. Έχεις ακούσει σχόλια από Ουκρανούς μετανάστες σχετικά με τον ρόλο;
«Κοίτα ούτε εγώ, ούτε το σενάριο εστιάσαμε στην ουκρανική “ταυτότητα” του ρόλου. Ρίξαμε το βάρος στο πώς είναι ο Μίρι σαν άνθρωπος και στην κατάσταση που βιώνει μέσα στην ελληνική παρέα σαν ξένος, που δεν γνωρίζει καλά τους κώδικες επικοινωνίας. Νομίζω ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε κοινωνικά άβολες συνθήκες. Όλοι μπορεί να έχουμε νιώσει σαν τον Μίρι».
Ο Μίρι έχει άγριο κόλλημα με τις γυναίκες. Ποιά είναι τα δικά σου κολλήματα;
«Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τις γυναίκες. Η γυναίκα με συμπληρώνει. Έχω μόνιμη σχέση αυτή την περίοδο. Έχω επίσης μεγάλη αδυναμία στην μητέρα και την αδερφή μου».
Πηγή:Tivo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved