Κατερίνα Καινούργιου: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μια εξομολόγηση που δεν περιμέναμε από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονός ότι κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια αρκετά συχνά αναφέρεται σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της ενώ το τελευταίο διάστημα ανεβάζει και κοινές τους φωτογραφίες.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό OK για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη σχέση τους αποκαλύπτοντας πως «θέλω ο Φίλιππος να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του».

«Κλείνουμε δύο χρόνια σε λίγο καιρό (…) Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για σχέσεις που είχα τότε –και ήταν εν τέλει αδύναμες– νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή. Ο Φίλιππος είναι για μένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική, δεν σου κρύβω, και νιώθω πως θέλω ο Φίλιππος να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του. Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο», εξομολογείται η Κατερίνα Καινούργιου

Ο σύντροφός της ήταν δίπλα της όταν μπήκε στο “στόχαστρο” τις τελευταίες μέρες;
«Ο Φίλιππος είναι σε όλα δίπλα μου. Και είναι η φωνή της λογικής. Αυτό το αγαπώ σε εκείνον γιατί ξέρει να βάζει πάντα τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση και με ηρεμεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved