Γεροντιδάκης για Χαϊκάλη και τα «αρσενικά παλιάς κοπής»: «Η βλακεία είναι ανίκητη»
Showbiz

Γεροντιδάκης για Χαϊκάλη και τα «αρσενικά παλιάς κοπής»: «Η βλακεία είναι ανίκητη»

O Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και αναφέρθηκε στη δήλωση «αρσενικό παλιάς κοπής» του Παύλου Χαϊκάλη, με τον οποίο και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Στα backstage της φωτογράφησης του για το Down Town συνάντησε τον Γιώργο Γεροντιδάκη ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από την εκπομπή, DOT!

Για τις Άγριες Μέλισσες είπε: «Όλα έχουν να κάνουν με τα κίνητρα του κάθε ρόλου. Ο Μελέτης ήταν ένα παιδί που ήρθε μετά από ένα βιασμό. Δεν ξέρω αν θα το μάθει και αυτό ίσως να είναι και η καταστροφή του. Ο Μελέτης είναι ευτυχισμένος μέσα στα σκοτάδια του».

Όσο για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, είπε: «Ταυτίζομαι με τα λόγια του Σωτήρη Τσαφούλια. Θα έπρεπε να διδάσκονται στο σχολείο. Θα ήθελα να πω ότι τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν αυτήν τη στιγμή καταγγελίες στην πλάτη τους θα είναι πολύ μικρά στον χώρο του θεάτρου και στον χώρο της υποκριτικής ή στη συνείδηση του κόσμου σε σχέση με αυτούς που βγήκαν και τους κατήγγειλαν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνθρωποι του θεάτρου».

Και πρόσθεσε: «Δεν ξαφνιάστηκα με τις καταγγελίες γιατί ήξερα δυο περιστατικά, αλλά ήμουν πολύ μικρός. Το ένα έχει βγει η Ευδοκία Ρουμελιώτη και το έχει πει δημόσια. Η πρώτη παράσταση που είχα κάνει ήταν με την Ευδοκία. Έχω να πω ένα τεράστιο συγνώμη, γιατί είχα μάθει εντελώς διαφορετικά τον τρόπο και νόμιζα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που πίστευα ότι λύθηκε κιόλας. Και το δεύτερο έχει βγει η ιστορία, αλλά η κοπέλα δεν είναι πια στον χώρο του θεάτρου».

Και αναφέρθηκε στη φράση του Παύλου Χαϊκάλη «αρσενικό παλιάς κοπής»: «Θα συμφωνήσω με τη γυναίκα που με πήρε από το χέρι και ζήσαμε μαζί έξι χρόνια, την Έλενα Ακρίτα που είπε “αρσενικά παλιάς ντροπής”… Με τον άνθρωπο αυτόν έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Τι να πω; Η βλακεία είναι ανίκητη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved