Ημέρα της Γυναίκας: Το μυστικό επώνυμων Ελληνίδων για το τρίπτυχο  «Μάνα – γυναίκα – εργαζόμενη»
Showbiz

Ημέρα της Γυναίκας: Το μυστικό επώνυμων Ελληνίδων για το τρίπτυχο «Μάνα – γυναίκα – εργαζόμενη»

Ημέρα της Γυναίκας: Μια ημέρα που κάθε χρόνο γιορτάζεται για να τιμήσει τους αγώνες για τα δικαιώματα των γυναικών και τη συνεχιζόμενη πάλη για αξιοπρεπή ζωή, κοινωνική χειραφέτηση, ισότητα και ελευθερία.

Υπάρχουν δεκάδες πρότυπα γυναικών, γυναίκες εργαζόμενες, μαμάδες, γυναίκες που επέλεξαν να αφοσιωθούν στο σπίτι και την οικογένεια, γυναίκες που παλεύουν για όλες μας και η καθεμία από αυτές με ξεχωριστή πορεία στη ζωή της.

Μια πορεία που χρειάστηκε κόπος να «χτιστεί» και αγάπη για να συνεχιστεί αφήνοντας πίσω μια νέα δυνατή γενιά είτε με αγόρια που από εκείνες θα μάθουν να σέβονται τη γυναίκα, είτε με κορίτσια που θα μάθουν πως ο αυτοσεβασμός είναι η μεγαλύτερη αξία της ζωής.

Και μιας που η γυναίκα σήμερα έχει ένα παραπάνω λόγο να θυμάται το ρόλο της σε αυτή την κοινωνία, ξεχωρίσαμε τέσσερις επώνυμες Ελληνίδες που έχουν κατακτήσει με αξιοπρέπεια το τρίπτυχο «Μάνα – γυναίκα – εργαζόμενη».

Δέσποινα Βανδή

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1994, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, όπου ανάμεσα σε άλλους συνεργάστηκε και με τον Αντώνη Ρέμο την εποχή που οι μόνοι που τους γνώριζαν ήταν το κοινό της συμπρωτεύουσας. Έχει παντρευτεί τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007). Η ζωή της ανάμεσα σε μουσική, τηλεόραση, οικογένεια και αγάπη για τη γυναίκα Δέσποινα.


Ελένη Μενεγάκη

Ο ρόλος της ως παρουσιάστρια έχει περάσει τις «εξετάσεις» αφού χρόνια τώρα ακολουθεί μια ανοδική πορεία που έχει κατακτήσει με κόπο, ώρες ατελείωτης εργασίας και προετοιμασίας αλλά και δύσκολων στιγμών αφού δεν είναι πάντα όλα ρόδινα. Ως μαμά τώρα, δεν είναι από εκείνες που αφήνουν περιθώρια σχολιασμού, αφού αρκεί κανείς να δεις φωτογραφίες με τα παιδιά της για να διαπιστώσει πως το όνειρο της «καλής και επιτυχημένης» μαμάς έχει πραγματοποιηθεί.
Η Ελένη Μενεγάκη όσα χρόνια βρίσκεται στην επικαιρότητα δεν έχει αφήσει κανέναν να εισχωρήσει στα προσωπικά της ύδατα. Γνωρίζει ακριβώς το πώς και το τι θα αφήσει να βγει προς τα έξω χωρίς να εκθέσει προσωπικές της στιγμές. Γιατί αυτή είναι η ζωή της Ελένης, η οικογενειακή εστία που διαφυλάσσει με αγάπη, όμορφες στιγμές και σεβασμό!

Ρούλα Ρέβη

Καταξιωμένη φωτογράφος, σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, μαμά της Ειρήνης και του Άγγελου. Αυτές είναι οι τρεις ιδιότητες που πρώτες έρχονται στο μυαλό μας μιλώντας για τη Ρούλα Ρέβη! Δεν ήρθαν όλα ρόδινα στη ζωή της όμως με πείσμα, θέληση, αγώνα και αγάπη κατάφερε να γίνει η γυναίκα που πολλές από εμάς θα θέλαμε να έχουμε έστω κι ένα στοιχείο! Αυτό που δεν βαριόμαστε ποτέ να διαβάζουμε για εκείνη είναι η μάχη της που έδωσε όταν έφερε στον κόσμο τα παιδιά της. Μαχήτρια και με μια εμπειρία που για τις υπόλοιπες γυναίκες είναι μάθημα ζωής. Έφερε στον κόσμο δυο παιδιά που μεγαλώνουν με αξίες, σεβασμό και αγάπη κι αυτό είναι η μεγάλη της επιτυχία!


Ζέτα Δούκα

Τι να πει κανείς για αυτή τη γυναίκα; Έχει παλέψει με θηρία στη ζωή της και όμως κατάφερε να γίνει η ηρωίδα όλων μας. Παλεύει καθημερινά τόσο για το κορίτσι που έχει φέρει στη ζωή ώστε να μάθει να σέβεται τον εαυτό της και τους γύρω της κι εκείνο ξέρει πως έχει μια μαμά μαχήτρια. Μια επαγγελματίας που έχει ξεχωρίσει με τις συνεργασίες της, μια μαμά που γνώρισε τη μητρότητα όταν εκείνη με συνείδηση είπε το «ναι» και μια γυναίκα που με τόλμη άνοιξε το δρόμο που χρόνια κρατούνταν σιωπηλός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved