Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Chris μετά την αποχώρησή του και το νέο look
Showbiz

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Chris μετά την αποχώρησή του και το νέο look

Survivor: Δυναμικό comeback στο instagram μετά το ριάλιτι

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο Survivor 4 δεν έχουν τέλος. Το ριάλιτι επιβίωσης και φέτος, έχει κεντρίσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, με τους συμμετέχοντες φυσικά να μη γνωρίζουν τίποτα για τα όσα συμβαίνουν, εκτός ριάλιτι.

Μάλιστα, η παραγωγή στην προσπάθειά της να αυξήσει τη διάρκεια του Survivor 4, αποφάσισε να εντάξει νέους παίκτες στο παιχνίδι, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό των δύο ομάδων.

Εκτός Survivor βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Chris Σταμούλης. Μαζί με τη Σοφία Μαργαρίτη, οι δυο πρώην παίκτες επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη, σύμφωνα και με φωτογραφικό υλικό που σας παρουσίασε το gossip-tv.

Επιστροφή και στα social media για τον Chris Σταμούλη, ο οποίος μετά από αρκετούς μήνες έκανε comeback στο instagram με νέα ανάρτηση και νέο look, καθώς ξυρίστηκε, αναδεικνύοντας το πρόσωπό του.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που έγραψε ο Chris στο instagram.

«2,5 μήνες/10,5 εβδομαδες/74 ημερες, πεινας και κακουχιών αλλά ταυτόχρονα μαχητικοτητας και ενθουσιασμού(ειδικά στα έπαθλα φαγητού!). Δεν θα ξεχάσω τρεις στιγμες: Πρώτη στιγμή,την ημέρα που χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου ανακοινώσαν πως θα είμαι ένας από τους συμμετέχοντες του survivor. Δευτερη στιγμή,τη μέρα που μας φόρτωσαν στις βάρκες όλους μαζί,Μαχητές και Διασήμους και με το σφύριγμα του Λιανού πήδηξαμε όλοι από τις βαρκες και κολυμπήσαμε μέχρι την ακτή.Με αυτή την βουτιά εγκαταλείψαμε την νορμαλ ζωη μας και ξεκίνησε η επιβίωση μας στο νησί.

Τριτη στιγμη,η μερα που άκουσα ότι αποχωρώ από το παιχνίδι. Ανεπαναληπτα συναισθήματα και στις τρεις αυτες στιγμες. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που συμμετείχα στο survivor,πιστεύω δύσκολα θα υπάρξει εμπειρια στην ζωή μου που θα μπορέσει να την συναγωνιστεί. Όσο ήμουν στο παιχνίδι,ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες,λόγω πεινας και εξάντλησης,έλεγα μέσα μου άντε να πάω σπίτι μου να τελειώνει η ταλαιπωρία αυτή.Ομως αμεσως μετά την αποχώρηση μου,γνωρίζοντας πως την επόμενη μέρα δεν θα επιστρέψω στο καλυβακι που αραζαμε με τον Αλεξ και δεν θα αγωνιστώ ξανά στον στίβο μάχης,κατάλαβα ότι ένα πλουσιοπάροχο γευμα και ένα ζεστό μπάνιο σε δωμάτιο ξενοδοχείου δεν συγκρίνονται με την γλυκιά ταλαιπωρία του survivor!

Ηδη νιώθω νοσταλγία για τον Άγιο Δομινικο.Φευγω ομως γεμάτος εμπειριες, με ψηλά το κεφάλι και κυριως ευτυχισμένος γιατί είχα το προνόμιο να ζήσω το survivor ως πρωταγωνιστης και όχι ως θεατης βλεποντας το μέσα από μια οθόνη. Πλεον το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα,την οικογένεια μου και τους φίλους μου,οι οποίοι μου λείψανε πολύ. Ευχαριστώ πολυ όλους εσάς που με στηρίξατε.Με κάνετε πολύ χαρούμενο με τα τόσα θετικα μηνύματα που μου στέλνετε(και με κάνατε να θέλω να ξαναμπώ στο παιχνίδι)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved