Νάντια Μπουλέ: Το love story με τον Γιώργο Ισαάκ και όσα δήλωνε για τη μητρότητα
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Το love story με τον Γιώργο Ισαάκ και όσα δήλωνε για τη μητρότητα

Ένας έρωτας που τους έφερε τον πρώτο καρπό! Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ.

Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια του το πρώτο του παιδί και η λαχταρά τους δεν περιγράφεται! Μπορεί να είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια όμως από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του είχαν κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση απέναντι στα Μέσα.

Οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν λιγοστές ενώ σπάνια η Νάντια μιλούσε για τη σχέση τους. Τους δυο τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για το θέατρο με την πρώτη γνωριμία τους να γίνεται στη θεατρική παράσταση «Rocky Horror Show», όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε, ενώ εκείνος είχε αναλάβει χρέη παραγωγού.

Έπειτα ήρθαν κι άλλες συνεργασίες μέχρι που αυτή η σχέση γίνει αγάπη.

«Δεν νομίζω ότι ο σύντροφός μου θα εμφανισθεί ποτέ με δαχτυλίδι. Κάπως βλέπουμε τα πράγματα κοινά και κάποια στιγμή που μου είχε φέρει ένα δώρο που εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο άσπρισα και έπαθα πολλαπλό εγκεφαλικό και έτσι κατάλαβε ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα…», είχε δηλώσει η μέλλουσα μαμά πριν καιρό μιλώντας για τον σύντροφό της.

Όσο για τη μητρότητα; Με συνείδηση είχε δηλώσει πως αυτό θα έρθει όταν εκείνη νιώσει έτοιμη.

«Το παιδί έχει πολλές ευθύνες πρέπει να είσαι έτοιμος, έχεις κάνει ένα κύκλο. Εγώ νιώθω ότι δεν έχω ολοκληρώσει τον προσωπικό μου κύκλο! Συγκρίνομαι με τη δική μου μαμά! Δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη! Αυτά που κουβαλάω από τη μαμά μου έχουν σκιές. Δεν βιάζομαι να κάνω παιδί! Δεν έχω σχέσεις με τη μαμά μου! Η σχέση μου με την τηλεόραση δεν ξέρω εάν έχει τελειώσει, είναι σε διάλειμμα. Έχω δώσει προσοχή στο μιούζικαλ. Ήμουν σε πανικό όταν έκανα τηλεόραση. Ήταν “πολύ” αυτό που μου συνέβαινε!».

Η Νάντια Μπουλέ την οποία φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha «Αγγελική» και ενδεχομένως η εγκυμοσύνη της να γίνει και μέρος του ρόλου της, αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός μέσα από μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

«Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας οπού μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δες την σε κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved