Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα στο gossip-tv: «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φρικαρισμένος»
Showbiz

Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα στο gossip-tv: «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φρικαρισμένος»

Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την υπόθεση του τραγουδιστή.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με δημοσίευμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει για πρωταγωνίστρια την πρώην σύζυγο του Κώστα Δόξα, Μαρίας Δεληθανάση.

Αρχικά εκείνη δημοσίευσε μία, όπως υποστηρίζει, μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του τραγουδιστή, κατά την οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για συγκεκριμένα αδικήματα. Οι φωτογραφίες της που συνόδευαν τη συγκεκριμένη δημοσίευση, σόκαραν το πανελλήνιο.

Τότε, ο Κώστας Δόξας αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία και ανέφερε την αποχώρησή του από το σόου του καναλιού στο οποίο συμμετείχε.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που στάλθηκε στα Μέσα για τη λύση της συνεργασίας αυτής ενώ ο τραγουδιστής επανήλθε, με ανάρτησή του αυτή τη φορά, στην οποία δημοσίευε δικόγραφα που όπως υποστήριξε έκαναν λόγο για κακή συμπεριφορά της συζύγου του εις βάρος του ίδιου και της κόρης τους.

Μάλιστα, σε αυτή την ανάρτησή του ο Κώστας Δόξας ξεκαθάριζε πως επρόκειτο να αφοσιωθεί στον αγώνα για να σώσει την υπόληψη του ίδιου και της κόρης τους Σοφίας.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Σπύρος Δημητρίου μίλησε για την καταγγελία της πρώην συζύγου του τραγουδιστή εις βάρος του πελάτη του αλλά και για την αποχώρησή του από το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 “Your Face Sounds Familiar”.

Υπήρχε η εντύπωση ότι έγινε κοινή συναινέσει η αποχώρηση του Κώστα Δόξα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι την Παρασκευή (5/3).

«Εγώ ζήτησα την ανακοίνωση εγγράφως από το κανάλι αλλά δεν έχω λάβει κάτι στα χέρια μου. Ο Κώστας Δόξας ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του show. Η σύμβασή του είναι ακόμα σε ισχύ. Θα διερευνήσω πρώτα την υπόθεση και έπειτα αν κρίνω ότι αδικήθηκε, θα προχωρήσουμε το θέμα νομικά».

Με την υπόθεση της πρώην συζύγου του και τη μήνυση που έχει καταθέσει εις βάρος του πελάτη σας τι προβλέπεται;

«Εγώ δεν έχω λάβει καμία μήνυση. Υπάρχει μόνο η δημόσια καταγγελία που έχει καταθέσει η πρώην σύζυγός του για το δικαστήριο που εκκρεμεί για το διαζύγιό τους τον Νοέμβριο του 2021».

Ο Κώστας Δόξας πώς είναι ψυχολογικά και ποια είναι η προτεραιότητά του τώρα;

«Ο Κώστας Δόξας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και είναι φρικαρισμένος με όλα αυτά που γίνονται. Προτεραιότητα του Κώστα είναι μόνο το παιδί του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved