Ζουγανέλη: Μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της:«Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε τον εαυτό μου τόσο χαρούμενο»
Showbiz

Ζουγανέλη: Μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της:«Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε τον εαυτό μου τόσο χαρούμενο»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της τα είπε... όλα!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο της το καλοκαίρι που πέρασε με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου για τον οποίο εκφράζεται με τα πιο τρυφερά λόγια... Δείτε τι είπε και μας έκανε να λιώσουμε...

Πρέπει να πούμε, βέβαια, ότι το 2Ο20 για εσάς έφερε και έναν γάμο. Και μάλιστα ένας άνθρω­πος σαν εσάς, που προστάτευε την προσωπική του ζωή, θέλησε να μοιραστεί αυτή την ιδιωτική στιγμή με το φιλοθεάμον κοινό.

«Καλώς ή κακώς, η προσωπική μου ζωή δεν έμεινε απόλυτα κρυ­φή όλα αυτά τα χρόνια. Ιδανικά θα ήθελα να μην ήξερε κανείς τίποτα. Δεν έχω κανένα θέμα με όποιον επιλέγει να δημοσιοποιεί τα προσωπικά του, απλώς με βά­ση τις δικές μου αξίες θεωρούσα ανέκαθεν πως θα μοιραζόμουν τις ιδιωτικές μου στιγμές με τον κόσμο μόνο όταν αναγνώριζα ότι με δένει κάτι πιο ουσιαστι­κό με κάποιον άνθρωπο. Και δεν το λέω μόνο για το παρόν.

Σκέφτομαι πως ίσως αποκτήσω ένα παιδί, δεν θα μου άρεσε, κάνο­ντας στο μέλλον μια απλή ανα­ζήτηση στο Google, να μπορεί να βρει κάθε λεπτομέρεια για τις ερωτικές σχέσεις μου. Το Διαδίκτυο σε αναγκάζει να είσαι λί­γο πιο προσεκτικός. Τώρα που έχω κάνει μια συνειδητή επιλογή συντρόφου, ασχέτως αν υπάρχει πάντα η περίπτωση κάτι να στρα­βώσει, μπόρεσα να αφήσω και ένα παράθυρο ανοιχτό. Είμαι πε­ρήφανη που διάλεξα αυτόν τον άνθρωπο και που εκείνος θέλη­σε να μοιραστεί τη ζωή του μαζί μου και πιστεύω πως υπάρχουν οι προδιαγραφές που θα μπο­ρούσαν να μας οδηγήσουν στην ευτυχία.

Μέσα μου αισθάνομαι ότι δεν μπήκε καθόλου τυχαία στη ζωή μου τη δεδομένη στιγ­μή, μου έφερε φως, μου έδειξε έναν άλλον δρόμο. Ακόμη και το ότι του έδειξα εμπιστοσύνη και ανοίχτηκα μέσα σε μια πε­ρίοδο που ήμουν πολύ στριμωγ­μένη συναισθηματικά κάτι φανε­ρώνει. Και μου βγαίνει πια τελεί­ως φυσικά το να μιλάω για εκεί­νον, νιώθω σαν να αναφέρομαι σε ένα κομμάτι του εαυτού μου».

Τι σας έφερε τόσο κοντά;

«Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι, ξέρει πολύ καλά ποια είμαι. Ασχολείται με εντελώς διαφο­ρετικό αντικείμενο, δεν υπάρ­χει κανένα θέμα ανταγωνισμού ή σύγκρισης. Είναι επιτυχημέ­νος στη δουλειά του και ανε­ξάρτητος. Μου αρέσει πολύ που υπάρχει στη ζωή μου αυτή η νέα συνθήκη, δεν το περίμενα ποτέ».

Την ημέρα του γάμου σας την απολαύσατε;

«Αφάνταστα. Δεν είμαι ιδιαίτε­ρα εκδηλωτικός άνθρωπος, έχω μια δυσκολία στο να εκφράσω τη χαρά μου και συχνά οι κοντι­νοί μου άνθρωποι έχουν αυτό το παράπονο, ότι όταν είμαι χαρού­μενη δεν το δείχνω έντονα. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε τον εαυτό μου τόσο χαρούμενο όσο εκείνη την ημέρα, τόσο πηγαία χαρού­μενο και με τόση ευκολία να το εκφράσω. Λόγω των συνθηκών ήταν εκεί όσοι έπρεπε, οι απα­ραίτητοι, οι άνθρωποι καρδιάς, αυτοί με τους οποίους μοιράζο­μαι ούτως ή άλλως την καθημε­ρινότητά μου. Αν δεν υπήρχαν τα μέτρα και έπρεπε να γίνει ένας πολύ ανοιχτός γάμος, μπορεί και να ήμουν πιο κομπλαρισμένη».

Πηγή: BHMAgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved