Showbiz

Συγκινεί ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Το βράδυ έκλαιγα στο κρεβάτι μου»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι καταξιωμέ­νος ηθοποιός, με πολυετή και συνεπέ­στατη καλλιτεχνική πορεία στον χώρο του θεάματος.

Από την πρώτη στιγμή χειρίστηκε με ψυχραιμία τον καταιγι­σμό καταγγελιών που έχουν ξεσπάσει στον θεατρικό κόσμο. Ο ίδιος μιλάει για το τεράστιο κύμα στήριξης που δέχεται.

«Μου έχουν κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αφού μιλάει ο κόσμος, τι να πω εγώ. Και από κόσμο που δεν το περιμέναμε βλέπω αναρτήσεις, τις οποί­ες και αναδημοσιεύω. Νιώθω βαθιά ικα­νοποίηση και βλέπω πως οι αναρτήσεις γίνονται και από κόσμο εκτός χώρου, που δεν γνωρίζω. Εγώ τι να απαντήσω λοιπόν; Απαντούν εκείνοι για μένα και τους ευχαριστώ από καρδιάς», δηλώνει ο ταλαντούχος ηθοποιός και αποκαλύ­πτει πως αρκετά βράδια έκλαιγε. «Μια βαθιά συγκίνηση ένιωσα την πρώτη βραδιά, όταν όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου. Νιώθω πως έχω την αγκαλιά όλης της Ελλάδας και έκλαιγα από συγκίνη­ση στο κρεβάτι μου. Άνθρωπος δεν εί­μαι και εγώ; Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη», λέει. Όσο για το δικό του μήνυμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας λέει πως «σημασία έχει να διορ­θωθεί η κοινωνία, γιατί εμείς δίνουμε μήνυμα στην κοινωνία. Το έδωσε πρώ­τα ο αθλητισμός. Τώρα το θέατρο. Αυτό που θέλουμε και γι' αυτό προσπαθού­με είναι να διώξουμε τον φόβο από τους συναδέλφους μας».

Για τις νέες καταγγε­λίες, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλή­νων Ηθοποιών αναφέρει πως «το σω­ματείο μας είναι ανοιχτό να δεχθεί τον οποιονδήποτε. Μπορεί να μην είναι όλες- οι πράξεις αξιόποινες, αλλά ακό­μα υπάρχει ο φόβος πως αν κάποιος πει κάτι, μπορεί να χάσει τη δουλειά του».

Ο αγαπημένος ηθοποιός γεννήθη­κε στον Πειραιά και έχει δύο αδέλφια. Ο πατέρας του απεβίωσε όταν εκείνος ήταν 10 χρόνων και έτσι αναγκάστη­κε να εργαστεί από τα 15 του. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημί­ου Αθηνών, επειδή δεχόταν πίεση από συγγενικά πρόσωπα που ασκούσαν επί­σης το επάγγελμα του δικηγόρου. Ωστό­σο, από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός και έτσι σπούδασε θέατρο στη Δραμα­τική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Η πρώτη του θεατρική παράσταση, «Η αυλή των θαυμάτων», έγινε με την Πει­ραματική Σκηνή της σχολής του στο Δη­μοτικό θέατρο Πειραιά. «Τον αγαπώ τον Πειραιά. Είναι μέσα στην ψυχή μου», ολοκληρώνει.

Πηγή: Secret

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved