Μαρία Ηλιάκη: Παντρεύεται στη Ζυρίχη; Το story που πυροδότησε τις φήμες για γάμο πριν τη γέννα
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Παντρεύεται στη Ζυρίχη; Το story που πυροδότησε τις φήμες για γάμο πριν τη γέννα

Γάμος στη Ζυρίχη πριν τη γέννα για τη Μαρία Ηλιάκη;

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει μετακομίσει μόνιμα πια στην Ελβετία καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της, σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Με «γρίφους» μίλησε η ίδια μέσα από ένα πρόσφατο story οπού την ακούσαμε να ζητά Έλληνα φωτογράφο στο μέρος που πλέον ζει μόνιμα με την αγαπημένο της; Και τι ψάχνει μια μέλλουσα νύφη πριν το γάμο;

Και φωτογράφο προκειμένου να απαθανατιστούν οι όμορφες στιγμές.

Η Μαρία Ηλιάκη ζητά λοιπόν Έλληνα φωτογράφο για να μπορούν να συνεννοηθούν. Ένα story που πυροδότησε τις φήμες για γάμο λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Τώρα βέβαια μπορεί απλά να ψάχνει φωτογράφο για κάτι άλλο, ωστόσο στη φάση που η ίδια είναι μόνο εκεί μπορεί να πάει το μυαλό μας.

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...», έγραψε και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Δες το story

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved