Νίκος Ορφανός: «Η πατρότητα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία σου να γίνεις καλύτερος άνθρωπος»
Showbiz

Νίκος Ορφανός: «Η πατρότητα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία σου να γίνεις καλύτερος άνθρωπος»

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για το πώς είναι να είσαι πατέρας.

Εσύ και η σύζυγός σου, η δημοσιογράφος Αντιγόνη Παφίλη, παντρευτήκατε αυθόρμητα τον Δεκαπενταύγουστο του 2013 σ’ ένα μοναστήρι στην Κρήτη. Πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε απρόσμενα και παντρευτήκαμε με τον ίδιο τρόπο. Απλά και χωρίς πολυκοσμία, στο αγαπημένο μου νησί, ανάμεσα στους δικούς μας και σε τρεις φίλους, του ιερέα συμπεριλαμβανομένου. Όλα έγιναν γρήγορα, ήταν σαν να ήμασταν μαζί όλη μας τη ζωή, σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Παντρευτήκαμε στους οκτώ μήνες γνωριμίας, γίναμε γονείς στα δύο χρόνια. Άμα ξέρεις ποιον θέλεις, θα τον βρεις.

Έχετε αποκτήσει έναν γιο, τον Πάνο, ο οποίος σήμερα είναι περίπου 6 ετών. Ήσουν έτοιμος για τον ρόλο του πατέρα όταν ήρθε στον κόσμο;

Ήμουν έτοιμος από καιρό. Η πατρότητα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία σου να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Εκεί πρέπει να κάνεις ενδοσκόπηση μεγάλη. Και, κυρίως, να σταθείς κριτικά -και επικριτικά, αν χρειαστεί- στη δική σου ανατροφή, στους δικούς σου γονείς. Και να τραβήξεις έναν δρόμο αποδοχής, συνεχούς ενθάρρυνσης, αξιών και ορίων. Κάποιος σε χρειάζεται για να του γνωρίσεις τον κόσμο, πρέπει να σταθείς άξιος. Διάβασε, συζήτησε, άκουσε και μην κάνεις ό,τι έκαναν οι γονείς και οι παππούδες σου σε εσένα άκριτα. Και πάντα να εύχεσαι να τα πας καλά, καθώς όλοι είμαστε αρχάριοι σε αυτό.

Πρόσφατα ανέλαβες την καλλιτεχνική διεύθυνση του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης. Πώς προέκυψε;

Η Λαμία είναι η γενέθλια πόλη της μητέρας μου. Το ΔΗΠΕΘΕ ήταν το πρώτο επαγγελματικό θέατρο στο οποίο εργάστηκα ως ηθοποιός, πριν από 29 χρόνια. Η διεύθυνση ενός θεατρικού οργανισμού είναι μια στόχευση που είχα, καθώς ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στην Πολιτιστική Διαχείριση. Έκανα αίτηση στη σχετική προκήρυξη, έγινε αποδεκτή και ανέλαβα. Δεν διορίστηκα, αξιολογήθηκα και προκρίθηκα ανάμεσα σε άλλους άξιους υποψηφίους, είπε ο Νίκος Ορφανός στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved