Χείμαρρος ο Καλφαγιάννης: «Μετά από ένα περιστατικό με τον Λιγνάδη αποφάσισα να τα παρατήσω»
Showbiz

Χείμαρρος ο Καλφαγιάννης: «Μετά από ένα περιστατικό με τον Λιγνάδη αποφάσισα να τα παρατήσω»

Ο ηθοποιός το μεσημέρι της Τετάρτης (10-03) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάτρου αποκάλυψε πως έχει υπάρξει μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη και μετά από ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη μαζί του σε μια audition αποφάσισε να τα παρατήσει.


«Έχω υπάρξει μαθητής του Λιγνάδη και έχω συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς που έχουν ακουστεί και με πολλούς που δεν έχουν ακουστεί. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις. Στα 24 μου λοιπόν έχοντας αποφασίσει μετά από μια εμπειρία που είχα με τον κύριο Λιγνάδη, μια audition όπου βρισκόντουσαν και άλλοι τρεις σκηνοθέτες μπροστά και 40 ακόμη άτομα, κάποια από αυτά βγαίνουν και στην τηλεόραση και μιλάνε, αποφάσισα να τα παρατήσω. Με παίρνει μετά από μια εβδομάδα από το γραφείο του κύριου Κούρκουλου η γραμματέας του και με παρακαλά να πάω να με δει ο κύριος Κούρκουλος. Μπαίνω μέσα στο γραφείο του, καθισμένος, εγώ ένα παιδάκι. Ήδη έχοντας αποφασίσει πολλά πράγματα και έχοντας μια ίσως στεναχώρια μου λέει “δεν πρόκειται να φύγεις», θυμάται ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και συνεχίζει φανερά συγκινημένος.


«”Ναι πρόκειται να φύγω δε θα συνέχισε” του είπα. Και μου απάντησε, “όχι δε κατάλαβες, ξέρω τι έχει συμβεί, με πήραν τηλέφωνο οχτώ άνθρωποι και μου είπαν τι έγινε, δε θα σε αφήσω”. Χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και μου είπε, “δεν κατάλαβες καλά, θα κάτσεις εδώ και θα κάνεις αυτό που σου λέω”. Εγώ έβαλα τα κλάματα μπροστά του και του είπα, “κύριε Κούρκουλε, δε θέλω. Δε μπορώ, η καρδιά μου και η ψυχή μου δεν αντέχει”. Έχω περάσει πολλά πράγματα, ξεκινάμε από τον κύριο Λιγνάδη και συνεχίζω…», είπε μεταξύ άλλων φανερά συγκινημένος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved