Απόστολος Καμιτσάκης: Δεν φαντάζεστε πόσα αδέρφια έχει ο παπάς του Καφέ της Χαράς
Showbiz

Απόστολος Καμιτσάκης: Δεν φαντάζεστε πόσα αδέρφια έχει ο παπάς του Καφέ της Χαράς

Ο Απόστολος Καμιτσάκης έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το Καφέ της Χαράς, αυτή τη σεζόν.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα γι’ αυτόν.

«Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για μια νέα σειρά που θα συμμετέχω και πρόκειται να προβληθεί στπν ΕΡΤ1 με τον τίτλο Έξι νύχτες στην Ακρόπολη και συνεχίζω τώρα με Το καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1», λέει αρχικά στο περιοδικό ok!

  • Το καφέ της Χαράς είναι από τις πιο σημαντικές μου δουλειές γιατί έμαθα πολλά πράγματα σε αυτή τη συνεργασία και είχα τη χαρά να γνωρίσωόμορφους και φωτεινούς ανθρώπους. Δυσκολεύτηκα με τον ρόλο, μιας και υποδύομαι έναν παπά, κάτι εκ των πραγμάτων διαφορετικό από μένα. Ήταν κάτι καινούριο και ουσιαστικά ο πρώτος μου ολοκληρωμένος ρόλος σε σίριαλ. Στο παρελθόν είχα παίξει και σε ένα επεισόδιο του Ου φονεύσεις του Πάνου Κοκκινόπουλου.
  • Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι το πρώτο παιδί μιας μεγάλης οικογένειας. Έχω πέντε αδελφές και έναν αδελφό. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας, παρόλο που τελευταία δεν τους βλέπω συχνά λόγω απόστασης. Πέρασα στο ΤΕΙ Σερρών, όπου σπούδαζα Πληροφορική και Επικοινωνίες, αλλά άφπσα τη σχολή για να κατέβω στην Αθήνα και να πάω σε δραματική σχολή. Έτσι, στα 28 μου άρχισα τις σπουδές μου στη Δραματική Σχολή Δήλος της Δήμητρας Χατούπη.
  • Η σχέση μου με το θέατρο ξεκίνησε ερασιτεχνικά αλλά τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά από ό,τι τα περίμενα. Αποφοιτώντας από τη σχολή έπαιξα σε πολλές παραστάσεις, ενώ συμμετείχα και σε καλλιτεχνικό φεστιβάλ στη Ρουμανία. Στο πλαίσιο ακρόασης για μια ταινία, μου ζητήθηκαν πράγματα που δεν ήθελα να τα υποστηρίξω. Όμως, το διαχειρίστηκα, αρνήθηκα με τον τρόπο μου και δεν άφησα περιθώριο για κάτι παραπάνω. Τελείωσε η οντισιόν και έφυγα. Προφανώς και από εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα τελικά να συμμετάσχω στη συγκεκριμένη δουλειά. Τώρα, με όλες αυτές τις αποκαλύψεις στον χώρο του αθλητισμού, του θεάτρου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας μας, ελπίζω πως θα εκλείψει το φαινόμενο της κακοποίησης και παρενόχλησης, όποια και αν είναι αυτή, και μέσα από αυτό να γίνουμε πιο δυνατοί. Είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας,
  • Ένας ηθοποιός σίγουρα τα βρίσκει σκούρα σε κάποιες στιγμές της ζωής του, γιατί είναι ελεύθερος επαγγελματίας και μπορεί να δουλέψει για έξι μήνες και τους επόμενους έξι να μην έχει δουλειά. Οπότε κάτι πρέπει να κάνει. Εγώ από τα 18 μου μέχρι πριν από δυο χρόνια δούλευα στον χώρο της εστίασης ως μπάρμαν. Μάλιστα, έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι στο μέλλον θα ήθελα να ανοίξω ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved