Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Ο ρόλος σε ριάλιτι μοντέλων και το απρόοπτο περιστατικό στην Αφρική
Showbiz

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Ο ρόλος σε ριάλιτι μοντέλων και το απρόοπτο περιστατικό στην Αφρική

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το διάσημο μοντέλο περιγράφει την καθημερινότητά του, τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και εμπειρίες ζωής που απέκτησε κατά την παραμονή του στην Αφρική.

«Η Ζανζιβάρη είναι το μεγαλύτερο νησί στο αρχιπέλαγος της Τανζανίας. Το επισκέπτομαι πρώτη φορά, καθώς με έστειλε εδώ το πρακτορείο μοντέλων που με αντιπροσωπεύει στο Κέιπ Τάουν για μια φωτογράφιση και ένα fashion show», λέει το διεθνούς φήμης μοντέλο στο ΟΚ!.

«Όλα αυτά μέχρι να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά ούτως ώστε να προχωρήσουμε στα γυρίσμοτα ενός ριάλιτι μόδας στο οποίο θα έχω έναν γκεστ ρόλο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία με αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα, του οποίου την παραγωγή έχει μια νοτιοαφρικανική εταιρεία που βρίσκεται πίσω από μεγάλα πρότζεκτ, όπως πολύ μελετημένα και έγκυρα ντοκιμαντέρ και ταινίες μεγάλου κόστους που έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία.

Το συγκεκριμένο σόου αποτελείται από μια σειρά 10 επεισοδίων και μπαίνει στον κόσμο της βιομηχανίας της μόδας. Ουσιαστικά, συμμετέχουν 40 μοντέλα, τα οποία περνούν διάφορες δοκιμασίες μέχρι να βγει ο τελικός νικητής, θυμίζει κάτι από το ελληνικό GNTM.

Επίσης, πρόκειται για ένα σόου που δίνει στα μοντέλα την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους καλύτερους φωτογράφους μόδας της Νοτίου Αφρικής αλλά και διεθνείς σχεδιαστές μόδας. Σε ρόλο πορουσιάστριας θα δούμε τη βραβευμένη ηθοποιό Christia.

Οι ζεστές μέρες στην Τανζανία

«Είναι ένα μέρος με μεγάλο ενδιαφέρον και δεδομένου ότι στην Ελλάδα έχει lockdown αυτή τη στιγμή και θερμοκρασίες μέχρι 20 βαθμούς, είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που αυτή την περίοδο βρίσκομαι εδώ. Επίσης, είναι και ένας προορισμός covid free. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να δουλεύεις με θερμοκρασίες +34 βαθμούς Κελσίου και υγρασία 80%, να είσαι όλη τη μέρα με κοστούμι -και χωρίς να ιδρώνεις-, αλλά είναι κι αυτό στο πλαίσιο της δουλειάς, οπότε ας μην παραπονιόμαστε. Το αστείο είναι ότι η μια δουλειά διαδέχεται την άλλη και εγώ θα πρέπει σύντομα να γυρίσω στο Κέιπ Τάουν. Σχεδιάζω να μείνω 2-3 μέρες ακόμη, γιατί θα ήθελα με τα χρήματα που κερδίζω από τις δουλειές αυτές, που προέκυψαν έτσι ξαφνικά, να κάνω κάποιους φίλους μου εδώ χαρούμενους. Φίλους που βλέπω καθημερινά και έχω μείνει άφωνος με την αγνότητα τους, τη γλυκύτητα αλλά και την σνιδιοτέλεια της ψυχής τους. Δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να αναφερθεί, αλλά έτσι νιώθω αυτή τη στιγμή που είμαι εδώ και ο καθένας ας το εκλάβει όπως θέλει. Όπως, επίσης, με την παραμονή μου στην Τανζανία μου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να επισκεφθώ κάποια σημαντικά αξιοθέατα, όπως το σπίτι που μεγάλωσε και έζησε ο Φρέντι Μέρκιουρι, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα υπέροχο μουσείο».

Τα απρόοπτα

«Όπως σε κάθε ταξίδι, έτσι και σε αυτό δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Έφερα σε αυτό το μέρος -που είναι το πλέον κατάλληλο- να φωτογραφίσω τα προϊόντα της δικής μου σειράς αντρικών καλλυντικών, τα οποία χρησιμοποιώ κιόλας. Ο ντόπιος φωτογράφος λοιπόν τα φωτογράφισε, πληρώθηκε για τη δουλειά του και εξαφανίστηκε χωρίς ποτέ να μου παραδώσει το υλικό. Ο δεύτερος φωτογράφος που βρήκα έκανε τη φωτογράφιση αλλά μου παρέδωσε τις φωτογραφίες σε πολύ χαμηλή ανάλυση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αλλά, όπως λέει και ενός Αφρικανός συγγραφέας, ένας άντρας που δημιουργεί προβλήματα στους άλλους δημιουργεί επίσης προβλήματα στον εαυτό του. Οπότε δεν άφησα αυτά τα άσχημα συμβάντα να χαλάσουν την καλή μου διάθεση», είπε ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved