YFSF All Star: Παπουτσάκη: Αποκάλυψε αν θα έμπαινε στη διαδικασία να… μεταμορφωθεί!
Showbiz

YFSF All Star: Παπουτσάκη: Αποκάλυψε αν θα έμπαινε στη διαδικασία να… μεταμορφωθεί!

YFSF All Star: Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για το λαμπερό σόου του ΑΝΤ1.

Στο YFSF τη βλέπουμε σε ρόλο κριτή και είναι κάτι που φαίνεται ότι της αρέσει πάρα πολύ.

Πώς βλέπετε τα πράγματα στο «YSFS»; Να περιμένουμε εκπλήξεις από τους συμμετέχοντες;

«Είναι καταπληκτικοί, πολύ δυνατοί καλλιτέχνες, με εξαιρετικές φωνές, καταπληκτική κίνηση, άρα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να μας χαρίσουν πολλά μαγικά σόου».

Δεδομένου ότι συμμετέχουν οι καλύτεροι από τους προηγούμενους κύκλους, ανεβαίνει ακόμα περισσότερο ο πήχης;

«Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ακόμα πιο ωραία σόου και οι ίδιοι θα περάσουν πολύ ωραία. Υπάρχει μια ομαδικότητα και ένα κλίμα ευγενούς άμιλλας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και νομίζω ότι θα το διασκεδάσουν και οι ίδιοι πολύ περισσότερο».

Θα τολμούσατε να μπείτε στη διαδικασία των μεταμορφώσεων;

«Δεν θα ήμουν ποτέ τόσο τολμηρή όσο τα παιδιά. Τα θαυμάζω για την τόλμη τους. Είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτό που κάνουν. Δεν αρκεί μόνο να μπορείς να τραγουδάς και να χορεύεις καλά. Είναι πολύ ιδιαίτερο το ταλέντο να ενσαρκώνεις έναν διάσημο καλλιτέχνη, είναι πολύ δύσκολη λειτουργία και εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μπω σε αυτήν».

Πώς είναι η επαφή σας με τους υπολοίπους κριτές;

«Καταπληκτική! Περνάμε πολύ ωραία. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή χημεία και θα περάσουμε υπέροχα. Με τον Κωστή Μαραβέγια γνωρίζομαι πολλά χρόνια. Τον Μιχάλη Ρέππα τον ξέρω επίσης πολλά χρόνια, είναι εξαιρετικός συνάδελφος, σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Με τον Τάκη Ζαχαράτο δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά όποτε τον συναντώ πεθαίνω στο γέλιο, είναι καταπλη¬κτικός. Έχει μια πολύ παιδική και φρέσκια ψυχή και ματιά».

Παράλληλα έχετε και τα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια». Αυτό σημαίνει τρέξιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ;

«Ναι, δεδομένου ότι έχω και δυο παιδιά! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που τα πράγματα πάνε καλά, αλλά και προβληματισμένη για το τι συμβαίνει γενικότερα στον κόσμο, στην κοινωνία, στις τέχνες, στον πολιτισμό. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω πάρα πολύ τυχερή που συμμετέχω σε δουλειές που με ευχαριστούν. Η σειρά μας είναι μια δουλειά που αγαπάμε όλοι πολύ. Υπάρχει μια πολύ δυνατή ομάδα. Το "YFSF" είναι κάτι τελείως διαφορετικό, ένας άλλος ρόλος. Έχει μια πρόκληση αυτό για μένα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved