Καινούργιου: «Κάποιοι με έχουν κρίνει γιατί φοράω εξτένσιον ή έχω κάνει πλαστική στη μύτη»
Showbiz

Καινούργιου: «Κάποιοι με έχουν κρίνει γιατί φοράω εξτένσιον ή έχω κάνει πλαστική στη μύτη»

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει πως κάποιοι την κρίνουν βλέποντας μόνο την εξωτερική της εμφάνιση.

Έχεις γίνει πιο σκληρή ύστερα από 17 χρόνια στην τηλεόραση; 'Εχεις χάσει την αθωότητα που ίσως είχες τα πρώτα χρόνια;

Όχι, δεν έχω σκληρύνει καθόλου. Μόνο το στομάχι μου ξέρει με τι ψυχολογία γυρνούσα σπίτι κάποιες δύσκολες μέρες. Μέσα στα χρόνια έχω δεχτεί επιθέσεις και σκληρές κριτικές, κάποιες δικαιολογημένες σε έναν βαθμό, αλλά και πολλά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Κάποιοι με έχουν κρίνει μόνο για την εμφάνισή μου, γιατί φοράω εξτένσιον ή έχω κάνει πλαστική στη μύτη. Ποιος μπορεί να κριθεί επαγγελματικά για κάτι τέτοιο; Νομίζω ότι με τα χρόνια πιο ευαίσθητη έχω γίνει και όχι πιο σκληρή. Για μένα το πιο σημαντικό που κατάφερα είναι να διαχειρίζομαι καλύτερα τον εαυτό μου. Πλέον πατώ πολύ πιο γερά στο πόδισ μου. Για κάποιον λόγο έγινα εύκολος στόχος για ένα διάστημα. Υπήρξαν άνθρωποι που χωρίς να τους έχω κάνει κάτι έκαναν τα πάντα για να μην υπάρχω. Όπως κοι πολλοί άλλοι που με στήριξαν. Χρωστάω πολλά σε ανθρώπους που σε καίριες στιγμές πήραν θέση και είπαν «την πιστεύουμε την Κατερίνα». Τους έχω πει προσωπικά «ευχαριστώ» για αυτό. Δεν έχω υπάρξει αγνώμων.

Πέρσι η Ρούλα Κορομηλά, καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, είχε πει ότι πιστεύει πως θέλεις πολλή δουλειά ακόμα και δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Είχες στενοχωρηθεί;

Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Όχι γιατί δεν σέβομαι τη Ρούλα Κορομηλά, έχει μια αξιόλογη πορεία, θαυμάζω τα όσα είχε κάνει ως παρουσιάστρια σε μια εποχή που η ιδιωτική τηλεόραση έκανε σημαντικά βήματα εξέλιξης, αλλά γιατί το να κρίνει άλλους παρουσιαστές δεν με αφορά. Από τους μεγαλύτερους θέλεις συμβουλές για να γίνεσαι καλύτερος, όχι κριτική χωρίς επιχείρημα.

Θυμάμαι μια συνέντευξη που είχες δώσει στον Πέτρο Κωστόπουλο και είχες μοιραστεί ότι έδωσες το πρώτο φιλί στα 19 και είχες την πρώτη ολοκληρωμένη σχέση στα 22. Κάποιος που βλέπει σήμερα μια ελκυστική γυναίκα όπως εσύ κάπως ξαφνιάζεται με αυτό.

Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ αυστηρός. Σκέψου πως πήγαινα σχολείο σης Καλόγριες, στο Saint Joseph και μέχρι τα 18 μου δεν είχα καν βγάλει τα φρύδια μου.Όλα τα έκανα πιο μεγάλη από άλλες φίλες μου. Είχα μια καταπίεση από το σπίτι, εκείνα τα χρόνια τσακωνόμουν πολύ με τους γονείς μου. Από την άλλη, εκ των υστέρων βλέπω πως ίσως να είχαν και δίκιο σε κάποια πράγματα. Εγώ τα 15 τα έζησα σαν 15. Ως έφηβη εκνευριζόμουν, αλλά και εγώ σήμερα διαφωνώ με τα παιδιά που βιάζονται να μεγαλώσουν. Κάθε ηλικία έχει τη μαγεία της. Το λέω και εγώ σε νέα κορίτσια που με ρωτάνε. Ας μη βιάζονται, θα έρθει η στιγμή που θα βαφτούν, θα βάλουν τακούνια, θα ξενυχτήσουν, θα φιληθούν, θα κάνουν σεξ. Όλα έρχονται στην ώρα τους. Με την ωριμότητα των 35, έχω καταλάβει πως είναι σημαντικό νο απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό Ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved