Ζωή Κρονάκη: Αυτή είναι η στιγμή που την έχει στιγματίσει
Showbiz

Ζωή Κρονάκη: Αυτή είναι η στιγμή που την έχει στιγματίσει

Η Ζωή Κρονάκη έχει την παρουσίαση και την αρχισυνταξία της εκπομπής «Μαμάδες» που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2.

Η ίδια, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για εκείνη.

ΕΙΜΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι πολύ με το τένις. Κανονίζουμε μονά και διπλά παιχνίδια στη διάρκεια της εβδομάδας, που αποτελούν για μένα τη μεγαλύτερη αποσυμπίεση και ψυχοθεραπεία.Έχω ωθήσει και την κόρη μου στο συγκεκριμένο άθλημα και αυτή τη στιγμή είναι στο προαγωνιστικό τμήμα.

ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, γελάω κάνοντας θόρυβο, κλαίω εύκολα, αγαπώ με πάθος και δεν θέλω ποτέ να χάσω την παιδικότητά μου.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΜΟΥ είναι η αρρωστοφοβία μου. Κάνω πολύ ουχνά εξετάσεις και διαρκώς αγχώνομαι για ιατρικά θέματα. Όταν πιέζομαι, μου βγαίνουν αρκετά ψυχοσωματικά, γι' αυτό και τα τελευταία χρόνια κάνω μαθήματα αυτοβελτίωσης, προκειμένου να διαχειριστώ το άγχος μου.

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ και ταξίδευα πολύ στο παρελθόν .Ένα από τα τελευταία και ωραιότερα ταξίδια μου ήταν στην Ιορδανία. Μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα. Ζήσαμε λίγα 24ωρα στην έρημο, φάγαμε τα παραδοσιακά φαγητά τους, κάναμε σαφάρι, είδαμε ανατολή από τους πιο ψηλούς βράχους και ξεναγηθήκαμε στην Πέτρα.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ τους δήθεν και τους βολεμένους.

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ αφόρητα η υποκρισία, η οποία δυστυχώς είναι διάχυτη και στον χώρο μας, αλλά την ίδια στιγμή με ενοχλεί και η τεμπελιά, θυμάμαι χαρακτηριστικά τα λόγια ενός πιτσιρικά που είχε μόλις κλείσει τα 18 του χρόνια και έλεγε: «Εγώ το μόνο που θέλω είναι να με βάλει ο μπαμπάς μου σε μια δουλειά στο Δημόσιο και μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, να "πέφτει" το μεροκάματο». Πώς μπορεί να το λέει αυτό ένα νέο παιδί, αντί να παίρνει την πέτρα και να τη «στύβει»;

ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ποια είναι η πιο δύσκολη δημοσιογραφική στιγμή μου, πάντα θυμάμαι μια ιστορία που με είχε στιγματίσει στο δημοσιογραφικό μου ξεκίνημα, όταν έκανα εκπομπές στο TV 100. Κάποια στιγμή κλήθηκα να πάρω συνέντευξη από έναν γνωστό αθλητικογράφο της εποχής που ενώ πολλοί του ζητουσαν να δώσει συνέντευξη, εκείνος είχε αποφασίσει να μιλήσει σε μένα. Θυμάμαι η εκπομπή μας προβλήθηκε Μεγάλη Τρίτη και εκείνος τρεις μέρες μετά, Μεγάλη Παρασκευή, αυτοκτόνησε, αφού προηγουμένως είχε διαπράξει ένα απεχθέστατο έγκλημα, σκοτώνοντας τη γυναίκα του, είπε η Ζωή Κρονάκη στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved