Τζένη Μπότση: Η νέα φωτό της κόρης της και το σχόλιο που μας έκανε να... λιώσουμε!
Showbiz

Τζένη Μπότση: Η νέα φωτό της κόρης της και το σχόλιο που μας έκανε να... λιώσουμε!

Ποια μαμά δεν είναι περήφανη για το παιδί της; Η Τζένη Μπότση πάντως, σαν τη μαμά... κουκουβάγια, είναι η πιο περήφανη μαμά του κόσμου!

Η ηθοποιός η οποία κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι και την ημέρα της γέννησης της κόρης της τον Νοέμβριο του 2019, έχει μάτια και μυαλό μόνο για τη μικρούλα της που ήρθε στη ζωή της ίδιας και του συζύγου της Αλέξανδρου Μιχαλά για να την αλλάξει ριζικά.

Να τη γεμίσει με φως και να την κάνει... πολύχρωμη.

Η Τζένη Μπότση ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μητέρα και τελικά έκανε πραγματικότητα το όνειρό της το οποίο και ζει στην πιο όμορφη εκδοχή του.

Όπως έχει πει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό σε συνεντεύξεις της, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της. Οι συνθήκες των ημερών μας εν μέσω lockdown ενισχύουν βέβαια ακόμα περισσότερο κάτι τέτοιο αφού λόγω του γεγονότος ότι τα θέατρα είναι κλειστά, η όμορφη ηθοποιός έχει ακόμα περισσότερο χρόνο για να τον περνάει με τη μοναχοκόρη της που είναι όλη της η ζωή.

Μαζί απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους και φυσικά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, ειδικά τώρα που μύρισε... άνοιξη, βγαίνουν βόλτα στη φύση για να χαρούν την ημέρα.

Μάλιστα, η Τζένη Μπότση ανέβασε μία φωτογραφία από τη σημερινή τους βόλτα με την ίδια την ηθοποιό να... καμαρώνει για τη μικρούλα της που έτρεχε στην ύπαιθρο. Το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία ήταν πολύ τρυφερό και γλυκό αφού αναφέρθηκε στο ύψος της κορούλας της που έχει πλέον μεγαλώσει: "Όλα τα λουλούδια μαζί... το δικό μου το πιο ψιλό" έγραψε στη φωτογραφία.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved