Κατερίνα Στικούδη: Απίστευτο! Το κορμί πήρε 10 κιλά και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Απίστευτο! Το κορμί πήρε 10 κιλά και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, την πορεία της στην tv και αποκάλυψε ότι πήρε 10 κιλά!

H Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε για τον άντρα της: «Ο άντρας μου με είχε δει στα καλλιστεία το 2005 και του άρεσα πολύ. Δεν ανεβάζω πολλές φωτογραφίες με προσωπικές μας στιγμές. Μακάρι όλες οι γυναίκες να έχουν έναν άνθρωπο να τους φροντίζει και να τους αγαπάει. Με φροντίζει, με αγαπάει, είναι δίπλα μου, είναι «Σερίφης» με τα όλα του».

Όσο για την… «χυλόπιτα» από το Michael Jordan, τόνισε: «Tου ζήτησα να βγάλουμε φωτογραφία και αρνήθηκε. Μιλούσε με τη γυναίκα του και τον διέκοψα. Μου είπαν ότι δεν βγάζει φωτογραφίες στην παρέα μου αλλά δεν τους άκουσα.»!

Και δεν έμεινε εκεί… Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ότι τρώει πολύ και μάλιστα πήρε 10 κιλά! Ναι καλά διαβάσατε το κορμί πήρε 10 ολόκληρα κιλά και ουδείς το πήρε χαμπάρι!


«Στην πρώτη καραντίνα έβαλα 10 κιλά! Δεν με πήρε χαμπάρι κανείς, γιατί ανέβαζα μόνο παλιές φωτογραφίες. Τα έχασα μέσα σε ένα μήνα με γυμναστική. Έτρωγα κάτι λουκουμάδες, πίτσες. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Έφαγα όσο δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου.» τόνισε!
Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Κατερίνα Στικούδη παρακάτω αλλά και φωτογραφίες της που αποδεικνύουν ότι έχει το απόλυτο κορμί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved