Ελένη Κρίτα: «Καλό είναι να αφήσουμε τα δικαστήρια να κάνουν τη δουλειά τους»
Showbiz

Ελένη Κρίτα: «Καλό είναι να αφήσουμε τα δικαστήρια να κάνουν τη δουλειά τους»

H Ελένη Κρίτα, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένα σειρά «Αγγελική» του ALPHA, μίλησε για το αν αντιμετώπισε με άλλη οπτική τα πράγματα λόγω της πανδημίας.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε επίσης στις καταγγελίες συναδέλφων της στον εργασιακό χώρο και αν την σόκαραν όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Αντιμετώπισες με άλλη οπτική τα πράγματα αυτό το έτος της πανδημίας;

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Έμοιαζε με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Σκεφτόμουν «δεν μπορούμε να το ζούμε στην εποχή μας». Μου φαινόταν ως κακό αστείο. Θεωρούσαμε ότι οι εποχές της χολέρας και της πανούκλας ανήκουν σε ένα πολύ μακρινό παρελθόν και ότι η ανθρωπότητα δεν θα ξαναζούσε τέτοια φαινόμενα. Προφανώς, είχαμε άδικο.

Σε σόκαρε η σωρεία καταγγελιών συναδέλφων σου για εργασιακό εκφοβισμό. Γνώριζες προσωπικά κάποιον από τους καταγγελλόμενους;

Με ορισμένους είχα δουλέψει. Δεν είχα κάποια προσωπική εμπειρία. Υπήρχαν φήμες για διάφορα πρόσωπα. Αν δεν είσαι αυτόπτης μάρτυρας ή δεν έχεις ακούσει από πρώτο χέρι κάτι, δεν γίνεται να είσαι σίγουρος για τίποτα, γιατί υπάρχουν και κουτσομπολιά. Δεν μπορείς να δώσεις βάση σε κάτι που ψιθυρίζεται στους διαδρόμους. Καλό είναι να αφήσουμε τα δικαστήρια να κάνουν τη δουλειά τους. Έχουν γίνει καταγγελίες. Ό,τι είναι άξιο να αναφερθεί στον εισαγγελέα εκεί και θα αναφερθεί. Ό,τι εμπίπτει στις αρμοδιότητες του σωματείου εκεί και θα οδηγηθεί. Από εκεί και πέρα το να βγαίνουμε όλοι και να λέμε τι μας έχει συμβεί ή με ποιον έχουμε διαφωνήσει μου φαίνεται υπερβολικό, γιατί μαζί με τα σημαντικά θέματα που υπάρχουν, για τα οποία αξίζει να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, αναφέρονται και ασήμαντα γεγονότα καθημερινότητας. Τα βασικά, τα σημαντικά πρέπει να εξεταστούν και να πάρουν το δρόμο ή της δικαιοσύνης ή του σωματείου. Εύχομαι η δικαιοσύνη να προχωρήσει και να λάμψει η αλήθεια.

Οι άλλοι ας μη μιλάμε πια. Νομίζω ότι μιλήσαμε πολύ και έχουμε αρχίσει να ασχολούμαστε με μικροπράγματα που υπάρχουν σε κάθε εργασιακό χώρο και να θεωρούμε «σεξουαλική παρενόχληση» το παραμικρό. Θέλω να πω, δεν είναι όλα για καταγγελία. Δεν αμφισβητώ βέβαια τις ανατριχιαστικές ιστορίες που έχουμε ακούσει και πολύ καλώς οδηγούνται στη δικαιοσύνης. Όταν έχουμε τέτοια σύμπτωση απόψεων και καταγγελιών εναντίον κάποιων, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι αλήθεια και ότι τριάντα άνθρωποι συνεννοήθηκαν για να στραφούν εναντίον ενός, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved