Ευγενία Δημητροπούλου: «Hθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά και πριν από τον κορoνοϊό»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Hθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά και πριν από τον κορoνοϊό»

Η φετινή της τηλεοπτική επιστροφή αποτέλεσε έκπληξη και ευχάριστη είδηση, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στο θέατρο η Ευγενία Δημητροπούλου.

Πλάσμα φωτεινό και ευγενές, ηθοποιός ταλαντούχα και επιτυχημένη, η Ευγενία Δημητροπούλου υποδύεται τη Λήδα στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Ήλιος» του ΑΝΤ1 καθηλώνοντας καθημερινά το κοινό.

Οι επιλογές σας στη μικρή οθόνη, πάντα προσεκτικές και λίγες! Ποια ήταν τα στοιχεία της σειράς «Ηλιός» που σας έκαναν να πείτε το ναι;

Η ιστορία που είχαμε να διηγηθούμε, οι συντελεστές και το ένστικτό μου. Ένιωσα πως είχαμε να διαχειριστούμε μία πολύ ωραία ιστορία και θέλησα με χαρά να συμμετέχω σε αυτό.

Σας «άγχωσε» το ότι πρόκειται για μια καθημερινή σειρά;

Η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη φορά που κάνω καθημερινή σειρά. Ήξερα πως οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί και εντατικοί και ομολογώ πως μου πήρε κάποιο διάστημα να προσαρμοστώ σε αυτό, καθώς ο όγκος δουλειάς είναι τεράστιος. Αν συνυπολογίσουμε πως η σειρά γυρίζεται σε φυσικούς χώρους και έχει καθημερινή προβολή, μιλάμε για καθημερινά γυρίσματα και πολύ διάβασμα. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που και εγώ μαθαίνω την εξέλιξη της ιστορίας και της ηρωίδας μου όταν λαμβάνω τα σενάρια και αυτό είναι πρωτόγνωρο και γοητευτικό γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε τι γίνεται παρακάτω. Πιστεύω πάντως πως τώρα πια έχω προσαρμοστεί σε αυτό και το απολαμβάνω.

Έπαιξε ρόλο και το ότι τα πράγματα στο θέατρο είναι ρευστά;

Το πρώτο δοκιμαστικό για τη σειρά το είχα κάνει πριν από την έναρξη της πανδημίας, οπότε η επιθυμία μου για κάτι τηλεοπτικό υπήρχε πριν από τον κορονοϊό.

Λόγω της προαναφερθείσας κατάστασης νιώθετε ότι υπάρχει γενικότερη στροφή των ηθοποιών στην TV;

Δυστυχώς, η κατάσταση στον κλάδο μας είναι πολύ δύσκολη, αφού τα θέατρα είναι σε αναστολή και πολλοί συνάδελφοι δεν μπορούν εργαστούν αυτή τη στιγμή. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι στην τηλεόραση γίνονται ωραίες δουλειές νομίζω πως κάνει πολλούς καλλιτέχνες να στραφούν σε αυτήν.

Από τη μια η παρουσία ταλαντούχων ηθοποιών, από την άλλη η πληθώρα σειρών στη μικρή οθόνη! Αισθάνεστε ότι μία νέα χρυσή εποχή ξεκινά για το μέσο;

Πιστεύω πως το κοινό ζητά την ελληνική μυθοπλασία και πως όλοι πρέπει να εργαζόμαστε σκληρά για να παράγουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα και να το παρουσιάζουμε, σύμφωνα με το Tv Τύπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved