Ο Πάνος Μουζουράκης υποψήφιος στα California Music Video Awards
Showbiz

Ο Πάνος Μουζουράκης υποψήφιος στα California Music Video Awards

Νέα διάκριση στον εξωτερικό για τον πολυτάλαντο και πολυπράγμων Πάνο Μουζουράκη αφού ένα βίντεο κλιπ τραγουδιού του είναι η αιτία που ο ίδιος είναι υποψήφιος σε έναν σημαντικό μουσικό θεσμό στο εξωτερικό. 

Πιο συγκεκριμένα, το αμερικάνικο network Taste TV, φέτος πραγματοποιεί την 4η απονομή των California Music Video Awards στην οποία ο Έλληνας καλλιτέχνης, συμμετέχει με τρεις υποψηφιότητες για το βίντεο κλιπ του προηγούμενου single του «Κάποτε».

Δείτε το παρακάτω:


Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε για το συγκεκριμένο κλιπ, τα γυρίσματα έγιναν εξολοκλήρου στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ο τραγουδιστής και ηθοποιός ζούσε για αρκετό καιρό στο παρελθόν. Μάλιστα, τα γυρίσματα του "Κάποτε" έγιναν κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας λόγω πανδημίας από τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Πέτρου Αντωνιάδη στη σκηνοθεσία.

Σημαντική και η συμβολή του Κώστα Καρύδα στα special εφέ για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα που άρεσε πολύ στο εξωτερικό ως πρωτότυπη ιδέα.
Το βίντεο ουσιαστικά είναι μονοπλάνο και προβλήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι την Άνοιξη. Άρεσε τόσο πολύ στο εξωτερικό που στα συγκεκριμένα βραβεία είναι υποψήφιο στις κατηγορίες “Best Directing”, “Best World Music” και “Best Fashion & Make-Up”.

Μένει τώρα να μάθουμε αν ο Πάνος Μουζουράκης θα καταφέρει να αποσπάσει κάποιο βραβείο στα California Music Video Awards, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν στις 31 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει και παλιότερα... ντόρο γύρω από τη δουλειά το καθώς η ταινία μικρού μήκους “Murder In Filmmaking Express” πέρυσι την Άνοιξη είχε φτάσει στους 10 φιναλίστ του 48ωρου Φεστιβάλ Ταινιών της Νέας Ζηλανδίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved