Μάρα Μεϊμαρίδη: «Θέλω να δω την Κατερίνα με μια όμορφη οικογένεια που τόσο επιθυμεί»
Showbiz

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Θέλω να δω την Κατερίνα με μια όμορφη οικογένεια που τόσο επιθυμεί»

Για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η γνωστή συγγραφέας ανέφερε επίσης τι παρακολουθεί στην τηλεόραση και αν της έχουν κάνει πρόταση να μεταφερθεί στην ΤV το νέο της βιβλίο «Κατίνα 1922-1925».

Με την Κατερίνα Καινούργιου πώς τα πάτε;

«Η Κατερίνα είναι ένα έξυπνο και καλοσυνάτο κορίτσι. Θέλω να τη δω με μια όμορφη οικογένεια που τόσο επιθυμεί. Στο κανάλι οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο, αλίμονο!».

Έχει ζητήσει ποτέ τη βοήθεια σας σε κάποιο προσωπικό της θέμα;

«Αντίθετα. Εγώ καμιά φορά της ζητάω βοήθεια, να μάθω πράγματα για την τηλεόραση που δεν ξέρω».

Τι παρακολουθείτε στην ΤV;

«Ντρέπομαι γι' αυτό που θα απαντήσω, αλλά δεν βλέπω τίποτα. Ειδήσεις σπάνια, αλλά και αυτές σε τίτλους. Είμαι βέβαια πολλές ώρες μπροστά σε μία οθόνη laptop και παρακολουθώ το Yale όμως το θέμα που με ενδιαφέρει τα τελευταία χρόνια είναι τα religious studies. Είμαι συνεχώς σε ένα διάβασμα και μόνο αυτό μου δίνει χαρά. Αν θέλω να ξεκουραστώ, παίζω... Τικ Τοκ... Έχει πολύ γούστο. "Μα, μαμά", μου λέει η κόρη μου, "το Τικ Τοκ είναι μια γενιά μετά από τη δική μου" (είναι 34). Τι υπονοεί; Εγώ μέσα μου νιώθω δεκαπέντε!"».

-Σας έχουν προσεγγίσει για να μεταφερθεί στην ΤV το νέο σας βιβλίο;

«Έχω ένα νέο σίριαλ για την τηλεόραση και έχουν ενδιαφερθεί, ναι. Σαν περιοδικό της τηλεόρασης, σίγουρα θα το μάθετε πρώτοι!».

-Με τις αναγνώστριες του «Τηλεθεατή» πώς είναι η σχέση σας;

«Μέσα από τη στήλη μιλάμε με τα κορίτσια. Τις χαίρομαι πολύ και λύνουμε πολλά θέματα που τις απασχολούν», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved