Βίκυ Κουλιανού: «Ήταν σίγουρα αυτό που τότε ένιωσα πολύ έντονα»
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: «Ήταν σίγουρα αυτό που τότε ένιωσα πολύ έντονα»

Βίκυ Κουλιανού: Η καριέρα στο modeling η μετάβαση στην υποκριτική και οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή.

Έζησε τη χρυσή εποχή του modeling και του life style, ενώ το όνομά της κατάφερε να μείνει στην πρώτη θέση με τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην Ελλάδα. Η Βίκυ Κουλιανού έκανε τον απολογισμό της και μίλησε για όλα στη νέα της συνέντευξη...

Πέρα από την αυτοπεποίθηση, τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που χρειάζεται κάποιος για την επιτυχία; Σκληρή δουλειά, τύχη και επιμονή;

Θεωρώ πως χρειάζονται όλα αυτά. Αρχικά επιμονή, πίστη στον στόχο, σκληρή δουλειά, εννοείται αυτοπεποίθηση και όραμα και φυσικά η τύχη που είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά που κατά κάποιον τρόπο εμείς κινούμε τα νήματα της.

Υπάρχουν στιγμές της καριέρας σου στο modeling που να ξεχωρίζεις;

Είναι άπειρες αυτές οι στιγμές. Μερικές φορές νιώθω πως έχω ζήσει τόσο πολλά υπέροχα πράγματα μαζί που δεν χωράνε σε λέξεις. Σίγουρα ζώντας τη χρυσή εποχή της μόδας στο εξωτερι­κό, σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα έχω να θυμάμαι σπουδαίες συναντήσεις με κορυφαίους σχεδιαστές και ανθρώπους της μόδας. Ένα υπέροχο ταξίδι που δεν θα άλλαζα ποτέ. Αγάπημένες μου συνεργασίες με Armani YSL Valentino και πολλούς άλλους οίκους μόδας που τους ζούσα κάθε σεζόν. Πραγματικά, μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω και πληρότητα στα όνειρα μου τα επαγγελματικά.

Έχει χρειαστεί να αποδείξεις ότι είσαι κι άλλα πράγματα εκτός από όμορφη;

Δεν αποδεικνύουμε τίποτα σε κανέναν και για κανέναν. Είμαστε πολεμιστές του φωτός. Εννοώ ότι οι άνθρωποι με όραμα και στόχο ποτέ δεν χάνουν ενέργεια για να αποδείξουν κάτι κάπου και αυτό γιατί δεν έχουν τέτοιον χρόνο. Ο χρόνος μου ήταν πο­λύτιμος και τον αφιέρωνα πάντα στο να κατακτώ τους στόχους που έθετα στον ίδιο μου τον εαυτό. Άρα η όποια νίκη, πνευματι­κή, ψυχική, επαγγελματική, ήταν αυτή που γινόταν η κινητήριος δύναμη μου. Αποδείξεις μας είναι οι πράξεις μας και τα αποτελέ­σματα τους.

Ισχύει ότι οι καριέρες χτίζονται με τα «όχι»;

Χτίζονται κατά την ταπεινή μου άποψη με επιμονή και πολλή δουλειά. Τα «όχι» ή τα «ναι» φυσικά παίζουν τον ρόλο τους σε μια εξέλιξη, αλλά δεν είναι το αποτέλεσμα μιας πετυχημένης πορείας. Αυτό που ξεχωρίζει τον καθένα μας και την πορεία που διαγράφει είναι αυτό που φέρει, αυτό που είναι, άρα η ταυτότητα μας και ο χαρακτήρας μας είναι η υπογραφή.

Μετά το modeling ασχολήθηκες με την υποκριτική. Η μετάβαση από τον έναν χώρο στον άλλον ήταν φυσική εξέλιξη;

Τι σημαίνει φυσική; Ήταν σίγουρα αυτό που τότε ένιωσα πολύ έντονα και με αγάπη να επιλέξω. Τότε μου έμοιαζε πως ήθελα να μπω στη διαδικασία και το έπραξα. Φυσικά, η υποκριτική με οδήγησε σε όμορφα μονοπάτια και σε όμορφες συνεργασίες.

Νοσταλγείς το παρελθόν ή είσαι από τους ανθρώπους που κοιτάζουν μπροστά;

Είμαι ταξιδιώτης του κόσμου. Έχω μάθει να πηγαίνω μπροστά, να ζω το τώρα, να απολαμβάνω τη στιγμή και ό,τι μου φέρνει. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από το τώρα μας. Το παρελθόν υπάρχει για να καταγραφεί την ιστορία μας. Αυτή όμως συμβαίνει και διαδραματίζεται στο παρόν μας.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved