Απίστευτη περιπέτεια για παρουσιάστρια: Ο γείτονας επιτέθηκε στον αδελφό της με μαχαίρι!
Showbiz

Απίστευτη περιπέτεια για παρουσιάστρια: Ο γείτονας επιτέθηκε στον αδελφό της με μαχαίρι!

Έναν απίστευτο εφιάλτη βίωσε στο παρελθόν πασίγνωστη παρουσιάστρια η οποία διηγήθηκε ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό σε εμφάνισή της σε εκπομπή. 

Αφού μίλησε για την καριέρα, την οικογένειά της, την καραντίνα και για άλλα πολλά η εν λόγω παρουσιάστρια θυμήθηκε και μία απίστευτη ιστορία που έζησε πριν από καιρό και στην οποία ενεπλάκη και ο αδελφός της.

Μάλιστα, παραλίγο να μαχαιρωθεί από έναν γείτονα που πήγε να του επιτεθεί.

Όπως διηγήθηκε η όμορφη παρουσιάστρια όλα συνέβησαν πριν από μερικά χρόνια, όταν εκείνη είχε ενοικιάσει ένα διαμέρισμα. Μία μέρα κλειδώθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και δεν μπορούσε να μπει μέσα στο σπίτι.

Η γειτόνισσα, μετά από αρκετή ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι της εγκλωβισμένη άκουσε τις φωνές της μία γειτόνισσά της η οποία και κάλεσε τον αδελφό της παρουσιάστριας στο τηλέφωνο για να σπεύσει στο διαμέρισμα και να τη βοηθήσει.

Ο αδελφός της είχε κλειδιά και έτσι έσπευσε στο διαμέρισμα για να ανοίξει και να την... απεγκλωβίσει.

Μόνο που ένας άλλος γείτονας πέρασε τον αδελφό της για διαρρήκτη και την ώρα που εκείνος έμπαινε στο σπίτι, εμφανίστηκε μπροστά του με μαχαίρι απειλώντας τον.

Για αρκετή ώρα ο αδελφός της παρουσιάστριας προσπαθούσε να πείσει τον γείτονα για τις... αγνές προθέσεις του αλλά μάταια. Τελικά, μετά από πολλά παρακάλια και... αποδείξεις, ο αδελφός της έπεισε τον γείτονα και τελικά μαζί κατάφεραν να... σώσουν την παρουσιάστρια.

Δείτε για ποια παρουσιάστρια πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved